Primarul Mangaliei a discutat cu taximetriștii despre taxele locale

225
Primarul Mangaliei a discutat cu taximetriștii despre taxele locale - taxi-1358904069.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, s-a întâlnit cu taximetriștii din localitate pentru a dezbate problemele legate de taxele locale pe care trebuie să le plătească aceștia, conform HCL 131/2012. 

În cadrul discuțiilor care au avut loc la Casa de Cultură, taximetriștii au semnalat mai multe aspecte ce țin de desfășurarea activităților curente. Astfel, cei prezenți au propus plata eșalonată sau eliminarea unora dintre taxele locale pe care trebuie să le plătească, în calitate de taximetriști, cum ar fi taxa de tramă stradală. 

Edilul Mangaliei a explicat că fondurile colectate din această taxă vor fi folosite exclusiv pentru întreținerea și modernizarea infrastructurii din oraș și stațiuni. Totodată, primarul a mai spus că valoarea totală a taxelor locale pe care un taximetrist trebuie să le plătească este de aproximativ 300 de lei/an. Suma poate fi plătită eșalonat, în cazul în care solicitanții depun o cerere în acest sens la sediul municipalității.

"Dacă există o ordine fiscală, lucrurile se vor mișca foarte bine, iar încasările taximetriștilor vor putea crește. Avem în plan înființarea unor stații de taxi în stațiuni pentru a nu mai exista conflicte între cei care asigură transportul public pe raza municipiului Mangalia", a completat Cristian Radu. 

El a subliniat că la stațiile de taximetrie din oraș vor fi afișate grafice cu orare care să vină în sprijinul cetățenilor care apelează la serviciile de taximetrie. Cu aceeași ocazie, primarul a afirmat că autoritățile locale vor dezvolta proiecte de atragere a turiștilor în sudul litoralului, precum și de extindere a capetelor de sezon, prin organizarea unor evenimente încă din perioada sărbătorilor de Paște și 1 Mai. 

"În acest fel, încercăm să aducem mai mulți turiști în stațiunile care aparțin de Mangalia pentru a reporni acest motor economic aducător de profit la economia locală și implicit pentru populație", a conchis Cristian Radu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier la Mangalia
Miercuri, 16 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier la Mangalia
Pagina a fost generata in 1.3999 secunde