Primarul Cristian Radu s-a întâlnit cu locuitorii din Neptun și Fruviileg

180
Primarul Cristian Radu s-a întâlnit cu locuitorii din Neptun și Fruviileg - cristianradu1354548196-1358680798.jpg

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, s-a întâlnit cu cetățenii din stațiunea Neptun și cei care locuiesc în zona Herghelie, I.A.S.- Fruviileg, Zootehnie, pentru a discuta despre problemele cu care aceștia se confruntă.


La întrunirea desfășurată în Neptun au participat și comercianții din bazarul "Prichindel", care au pus problema igienizării spațiilor în care se desfășoară comerț pe durata sezonului, în baza unui grafic de lucru, întocmit de Primărie și operatorii economici. Această măsură se va aplica de la 1 martie, astfel încât, până la deschiderea sezonului estival, lucrările de ecologizare să fie finalizate.


În cadrul întâlnirii, primarul Mangaliei le-a propus agenților economici să întocmească un plan de măsuri comune care să contribuie la îmbunătățirea aspectului stațiunii, pentru atragerea de turiști in sudul litoralului. Despre comerțul stradal din stațiuni, edilul Mangaliei a spus că începând cu sezonul estival 2013, nu vor mai exista tarabe amplasate pe domeniul public.
"De cele mai multe ori, acest tip de comerț prejudiciază statul. Nu doresc ca Primăria să fie părtașă la evaziune fiscală", a precizat edilul Cristian Radu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1931 secunde