USR-PLUS caută oameni competenţi pentru depolitizarea instituțiilor statului

399
USR-PLUS caută oameni competenţi pentru depolitizarea instituțiilor statului - usrpluscauta-1607875805.jpg
Reprezentanții USR-PLUS Constanța continuă depolitizarea instituțiilor statului și lansează public un nou concurs pentru ocuparea următoarelor funcții neremunerate: un reprezentant al Consiliului Județean în Adunarea Generală a Agenției „Grup de Acțiune Locală Constanța Centru” şi un reprezentant al Consiliului Județean în Adunarea Generală a Agenției „Grup de Acțiune Locală Constanța Sud”.

Cei care doresc aceste funcţii trebuie să aibă experiență în finanțarea prin intermediul fondurilor europene, de preferință în agricultură şi în rural, studii superioare în economie, agronomie, inginerie sau în domeniul juridic.

„Grupurile de Acțiune Locale (GAL) sunt parteneriate între mai multe entități locale publice, private şi ale societății civile şi au scopul de a finanța cu bani europeni proiecte de dezvoltare rurală. Consiliul Judeţean Constanța este partener în astfel de GAL-uri, iar Alianța USR-PLUS va propune reprezentanți în cele menționate mai sus. Prioritatea noastră este să găsim specialişti în aceste domenii, capabili să-şi asume şi să contribuie la luarea celor mai bune decizii pentru dezvoltarea rurală din județ”, au explicat reprezentanţii USR-PLUS Constanţa.

Cei interesaţi sunt rugaţi să trimită cv-ul şi scrisoarea de intenție prin email la adresa [email protected] sau [email protected] până miercuri, 16.12.2020 ora 12.00.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4326 secunde