USR se extinde în Republica Moldova. Cătălin Drulă a făcut anunţul

146
USR se extinde în Republica Moldova. Cătălin Drulă a făcut anunţul - usrmoldova-1668949711.jpg
Liderul USR, Cătălin Drulă, a afirmat că formațiunea se extinde în Republica Moldova. El anunță că deputatul moldovean Lilian Carp s-a înscris în USR.

„Facem un pas important pentru consolidarea USR în Republica Moldova, prin venirea în partidului nostru a deputatului Lilian Carp, președintele Comisiei pentru Securitate Națională, Apărare și Ordine Publică din Parlamentul Republicii Moldova. Lilian e un om activ, hotărât, un român pro-european din Republica Moldova, care reprezintă și aici, și acolo forțele reformiste pro-europene”, a spus liderul USR, Cătălin Drulă.


Lilian Carp este un politician pro-european din Republica Moldova, vicepreședinte al Partidului Acțiune și Solidaritate, partidul președintelui Maia Sandu, și președinte al Comisiei Parlamentare pentru Securitate Națională și Ordine Publică din Parlamentul Republicii Moldova. A fost, de asemenea, consilier al primarului Chișinăului Dorin Chirtoacă.

Deputatul Lilian Carp a anunțat că va dezvolta organizația USR de la Chișinău și va înființa filiale în fiecare raion din Republica Moldova



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6514 secunde