Valeriu Steriu: Există o complementaritate între UNPR și PMP

127
Valeriu Steriu: Există o complementaritate între UNPR și PMP - unpr-1468397800.jpg

Articole de la același autor

Între Uniunea Națională pentru Progresul României și Partidul Mișcarea Populară există o complementaritate și un mesaj unitar în sprijinul românilor, a declarat președintele UNPR, Valeriu Steriu.

"Există la nivel național o complementaritate între cele două partide. Mergând mai departe, am găsit mesaje unitar îndreptate în sprijinul românilor, al capitalului autohton. Sunt multe elemente pe care le avem în comun", a precizat Steriu la Realitatea TV.

El a adăugat că a existat o "consultare largă" cu colegii, la fiecare nivel.

"Și iată că, în urma unei ședințe purtate la nivelul UNPR și tot astăzi în cadrul Partidului Mișcarea Populară, ambele echipe de conducere au stabilit că se impune pasul următor — acela al unui protocol și al unui calendar pentru a face acest proces de fuziune. Este, aș putea spune, un lucru normal, o coagulare a forțelor pentru pregătirea alegerilor generale și reprezintă, până la urmă, o opțiune pentru români de a alege și altceva decât PSD sau PNL, două partide mari, să spunem, tradiționale, dar care au consumat atât resursele umane cât și ceea ce înseamnă mesajul pentru români. Sunt în clipa de față foarte multe milioane de români care în mod real așteaptă și altceva, așteaptă să vadă un partid care este apropiat de ei. Și pot spune că rezultatele însumate ale celor două partide — UNPR și PMP — pot duce într-adevăr la o împlinire a acestor așteptări", a susținut liderul UNPR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4232 secunde