Senatorul Șerban Mihăilescu renunță la politică

192
1
Senatorul Șerban Mihăilescu renunță la politică - renuntalapoliticaserbanmihailesc-1467292413.jpg
Senatorul Șerban Mihăilescu se va retrage definitiv atât din Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR), cât și din viața politică. El a declarat, ieri, că a renunțat deja la calitatea de membru al grupului UNPR din Senat, la funcția de vicepreședinte al UNPR și la funcția de președinte al Organizației Județene Botoșani a UNPR, iar până la alegerile parlamentare va ieși din politică.
 
"Voi renunța la orice formațiune politică. Cred că e pe final. Mai durează două-trei luni. Am avut cinci mandate și nu cred că mai sunt multe lucruri de spus", a afirmat Mihăilescu. 


Fostul vicepreședinte UNPR susține că, după retragerea lui Gabriel Oprea de la conducerea partidului, relațiile la vârful formațiunii "s-au degradat". Printre altele, el este nemulțumit că noul lider al partidului nu a mai consultat echipa de conducere cu privire la deciziile luate.


Comentează știrea

le bacsis
1 iulie 2016
miki

Michi ai gresti exprimarea dupa 5 mandate nu numai ai multe de spus ,numai ai multe de furat bine pentru tara era daca nu te bagai in politica

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3113 secunde