Deputatul Florin Gheorghe a plecat din UNPR și s-a înscris în PSD

404
1
Deputatul Florin Gheorghe a plecat din UNPR și s-a înscris în PSD - floringheorghe10-1459700904.jpg

Articole de la același autor

Președintele Organizației Municipale a UNPR Constanța, Florin Gheorghe, a luat decizia de a părăsi partidul și a trecut la PSD, mișcare care era așteptată de social-democrații de la malul mării de mai mult timp. Potrivit unui comunicat de presă transmis de PSD Constanța, Biroul Permanent Județean a acceptat în unanimitate cererea de înscriere în PSD a deputatului Florin Gheorghe. 


"Nu știu dacă voi candida la Primăria Constanța din partea UNPR, mă mai gândesc. Dar nu este nicio problemă, dacă nu candidez eu, va candida un alt coleg membru al UNPR", spunea Florin Gheorghe, la începutul lunii martie. 


El a fost ales, în 2012, parlamentar în Colegiul 10 din Constanța, pe atunci fiind membru PDL. Ulterior, a trecut la PMP, după care la UNPR, ajungând la final de mandat membru PSD. 


În altă ordine de idei, reamintim că, după plecarea lui Gabriel Oprea de la conducerea UNPR, mai mulți parla-mentari au părăsit formațiunea politică și s-au înscris în PSD. 


Comentează știrea

MIHAI
4 aprilie 2016
VOIAJORUL

Indivizii de teapa lui Florinel fac dovada ca partidele politice sunt adevarate sorcove doctrinaire , melanjuri gretoase de fragmente de principia , de idei luate de-a gata si reprezentatii gretoase in fața electoratului . Circarii I-au inlocuit de mult pe politicieni . Traim in tara lichelelor politice , a ticalosilor care au trecut prin toate partidele si au avut toate convingerile .Prea se duc repede si multi dintr-un partid intr-altul . Prea multa infectie morala .Naravul infidelitatii e mai adanc decat il releva simpla cronica sexuala . E incapacitatea omului de a se opri, nomad si provizoriu in credinte si convingeri . Omul - muscă , spunea Arghezi este egal satisfacut cand trece din ciubarul de gunoaie in gradina , atras de miere si impiedecat in drum de un scuipat cleios .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7474 secunde