Dragnea replică lui Blaga: "Pedeliștii știu numai să taie pensiile și salariile"

224
Dragnea replică lui Blaga:

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că este normal ca Vasile Blaga, copreședinte al PNL, să catalogheze drept "un demers populist" inițiativa susținută de social-democrați privind mărirea pensiilor aleșilor locali, atât timp cât "pedeliștii nu știu decât să taie pensiile și salariile". 


"Vasile Blaga afirmă că susținerea de către PSD a inițiativei privind mărirea pensiilor aleșilor locali este un demers populist. Este normal să gândească așa: pedeliștii nu știu decât să taie pensiile și salariile. Pentru ei, orice încercare de creștere a veniturilor oamenilor este populism. PDL, care și-a schimbat numele în PNL, dar are aceeași politică din timpul guvernării Boc, promite mereu că va construi o societate de români fericiți. Nu mâine, bineînțeles, ci peste 25-30 de ani. Până atunci, trebuie să ne sacrificăm, trebuie să tăiem venituri. Îmi pare rău, pentru noi, lucrurile stau cu totul altfel. PSD este un partid responsabil, care știe să guverneze, dar și să răsplătească munca și să crească nivelul de trai al românilor", a afirmat Liviu Dragnea, într-un comunicat de presă remis redacției. 


Replica lui Liviu Dragnea vine după ce copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat, vineri seara, la Constanța, că proiectul de lege susținut de PSD privind pensiile speciale ale primarilor reprezintă încă un demers populist al liderului social-democrat Liviu Dragnea pentru a-i amăgi pe aleșii locali.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5051 secunde