Liberalii din toată țara își prezintă candidații la Sala Sporturilor din Constanța

288
Liberalii din toată țara își prezintă candidații la Sala Sporturilor din Constanța - liberaliidintoatatarasiglapnl-1459521613.jpg

Articole de la același autor

Liga Aleșilor Locali se reunește, sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 10.00, în sala de conferințe a Hotelului "Ten" atunci când va avea loc prezentarea direcțiilor strategice ale PNL în alegerile locale din iunie. 


În continuare, de la ora 13.00, toți candidații acestui partid la Consiliul Județean Constanța și pentru municipiile reședință de județ din toată țara vor participa la sesiunea plenară a Ligii Aleșilor Locali. Evenimentul se va desfășura la Sala Sportu-rilor din Constanța. Practic, acțiunea se dorește a fi o lansare a candida-ților pentru alegerile locale. 


Legat de această acțiune, președintele Organizației Județene a PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, a spus că vor fi prezente aproximativ 1.900 de persoane, atât cât le-a permis Inspectoratul pentru Situații de Urgență. La eveniment vor participa și cei doi copreședinți ai PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4209 secunde