Scandal la Kogălniceanu. Mureșan nu mai vrea ales local, dar se visează primar

1950
11
Scandal la Kogălniceanu. Mureșan nu mai vrea ales local, dar se visează primar - valeriosifmuresankogalniceanu-1458481464.jpg

Articole de la același autor

Deși în mod normal, reprezentanții unui Consiliu Local ar trebui să lase orgoliile de-o parte și să lucreze în folosul cetățenilor care i-au ales, de cele mai multe ori, lucrurile nu stau chiar așa. 


Cel mai elocvent exemplu este cel din comuna Mihail Kogălniceanu, unde consilierii de la PSD și cel de la UNPR au ales să-și dea demisiile. Printre aceștia, se află și fostul primar al comunei, Valer Iosif Mureșan, care era și lider al PSD Mihail Kogălniceanu. După ce, timp de patru ani, s-a opus constant proiectelor inițiate de actualul primar Ancuța Belu, sâmbătă, Mureșan a anunțat că a renunțat la partidul din care făcea parte și a trecut la ALDE, urmând ca la alegerile din luna iunie să fie candidatul partidului la funcția de primar al comunei. De asemenea, printre altele, el a mai spus că, datorită celor șase demisii, Consiliul Local al comunei Mihail Kogălniceanu ar urma să se dizolve. 


Decizia lui Mureșan ar putea părea o decizie surprinzătoare care ar pune pe gânduri orice cetățean normal care ar lua în calcul faptul că, prin demisia sa și a celorlalți aleși locali demisionari, ar putea bloca activitatea Consiliului Local Mihail Kogălniceanu, dar ar vrea să ajungă la comanda primăriei. O decizie care, practic, dovedește că interesul personal este mai presus de interesul cetățenilor care i-au acordat votul ca să ajungă consilier local. 


De altfel, atitudinea sa opozantă față de proiectele inițiate de primarul Ancuța Belu a deranjat până și conducerea județeană a PSD Constanța. Drept urmare, în urmă cu câteva luni, liderul PSD Constanța, Felix Stroe, anunța că, în caz că Mureșan se va mai opune proiectelor care sunt în interesul cetățenilor numai de dragul de a pune bețe în roate primarului Ancuța Belu, ar putea să-l coste pe Mureșan excluderea din PSD. 


Mai mult, social-democrații anunțaseră că el nu va mai fi candidatul PSD la Primăria Mihail Kogălniceanu pentru că, oricum, atâta timp cât a fost primar, nu a realizat mare lucru. 


Supărat că partidul l-ar pu-tea lăsa pe margine, Mureșan n-a mai așteptat să-și termine mandatul de ales local și a decis să treacă în barca ALDE, unde i s-a promis că va fi sus-ținut pentru primărie. 


"Nu sunt mulțumit de activitatea din Consiliul Local Mihail Kogălniceanu, iar din PSD am plecat pentru că partidul m-a vândut și urma să mă vândă și acum", a declarat, pentru "Cuget Liber", Valer Iosif Mureșan.


La scurt timp, după demisia sa, BPJ al PSD a anunțat că, în urma demisiei lui Valer Iosif Mureșan, conducerea interi-mară a organizației PSD Mihail Kogălniceanu va fi preluată de Marcian Rusu. 


În altă ordine de idei, contactat telefonic, primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, a declara că nu se dizolvă Consiliul Local, așa cum susține Mureșan. 


"Domnul Mureșan a dovedit de-a lungul timpului că nu-l interesează activitatea Consiliului Local Mihail Kogălniceanu. A fost tot timpul mai preocupat de propriile interese decât de cele ale comunei. Chiar dacă el și ceilalți consilieri și-au dat demisia, Consiliul Local nu se dizolvă. Voi clarifica aceste lucruri zilele următoare", a declarat, pentru "Cuget Liber", primarul Ancuța Belu. 


Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
gabitza
20 martie 2016
RUSINOS

D-le Muresan, partidul ti-a dat pe drept un sut in fund! Acum scuipi PSD-ul uitand ca datorita lui ai fost primar 2 mandate! In primul mandat ai ajuns primar datorita sprijinului extraordinar de la Constanta si a desteptaciunii strategice a lui George Ciocoiu! In al doilea mandat, la fel, dar tu nu ai inteles ca ti s-au reprosat 2 lucruri evidente: te-ai indepartat de oamenii de rand si ai refuzat sa te LEPEZI de indivizii dubiosi ai Kogalniceaniului: Scupra Ion Nota, acuzat impreuna cu nevasta de o megafrauda de 2 milioane lei motiv pentru care are sechestru pe avere, Gheorghe Enache renumit la nivel national din cauza fabricii ilegale de tigari unde s-au gasit 34 tone de tutun fara documente, Capdeporc - femeia fara serviciu dar cu o viata opulenta, fostul tau vice care ani de zile a dat note informative la Securitate despre membrii comunitatii catolice. Pe langa dubiosii cu care te-ai facut frate de cruce acum au aparut alti 2 antipatici: Butcaru si Caracostea. Si te intreb, echipa asta de cercetati penal, datornici, aroganti, lacomi, faliti poate sa reprezinte PSD-ul? Mai poate fi prostita inca o data prostimea din Kogalniceanu? Inteligenti, actualii sefi ai PSD au sesizat anomalia asta si au socotit ca trebuie pornit de la ZERO. Chiar daca este greu si dureros!

gigi
20 martie 2016
traseist

Muresane, nu ai facut nimic in 8 ani si vrei iar acum primar, cit tupeu sa ai, bai jigodie traseista ?

Liviu Chilian
21 martie 2016
Un bizdic infatuat. Evident, e paranoic

Imaginati'va ca paranoicu'asta militarat ceausist avea "misiunea" sa "apere" Patria. Asa se'mpaunau CIOCOII rosii din armatarata si securitate. Ei "apararu cuciririli rivolutionare" ale celor ce munceau. Asa URLA ceausul in megalomania sa paranoica. PARAZITU'asta NEDEMN a supt sangele celor ce munceau. Iar cand boborul sa spus NU, nebunu' a tras in copii si tineri. Nu are nicio scoala, oratani'asta! "Sicoala" de la Bobocu' l'a invatat cum sa SUGA sangele sulimii, si sa'i URASCA pe civilii care , n'asa, n'aveau drepturi precum militaratii-caini rabiati. Cine'ar fi atacat fosta Romanie? Sovieticii? Pai, ar fi putut Gaboru'asta politruc "comunist" sa ne apere de sovietici? --- Oamenii stiu cum si de ce a fost facut primarabiat smintitu'asta greco-tziganizat. MAFIA jewchadist-pesedista Mazare au vrut GNOMUL lor in Kogo, pentru viitoare relatii cu OCUPANTUL, Satan-Jewnglishtanezul venit pe "aeroport", si au simtit in militaratu'asta diliu un OPORTUNIST. Mafia Mazare a cheltuit 60000$ ca sa'l faca primarabiat. Un pacatos fara experienta in administratie, fara MORALA, fara constiinta. Muierea il impinge ca pe un bosorog la..."creier". Daa', ca orice Rromarlan-gnom blerstemat, se da "mare" gagikar. Cica, le rupe pe dame cand cu deshtiul, cand cu limba. Canalie fara de tara si Dumnezeu! Un bizdic infatuat pe care'l va vota numai...Athanasiadis, DEPRAVATUL sociopat ce, de necrezut, e bossul...sonat-orilor. Fauna apocaliptica, Rromarlanii'astia, Coane Fanica!

ion
21 martie 2016
Pentru gabitza

Ai perfecta dreptate.

Anca
21 martie 2016
hotii striga hotii

Ce frumos stiti sa aruncati cu noroi in toata lumea in zilele astea sfinte de post , sa dea dumnezeu sa va dea tot ce e mai rau pe lumea asta daca scrieti neadevaruri . Ce e Muresan ca e Anca e tot una fiecare cu sustinatorii lui , chiar nu se poate face o campanie decenta fara barfe de doi lei , credeti ca exista in lumea asta un om asa de curat in care sa nu poti arunca cu noroi , nu exist dar nici nu ne putem iubii cu toti ca atunci am fi frati cu totii . eu vreau si amintesc doamnei daca se poate numii asa ca vede numai echipa lui Muresan dar hai sa vedem si leopardul de dupa gard care ne au amenintat pentru orice in anii astia chiar pentru un fleac de like pe facebook. Floriana care a mancat bugetul de la scoala de au facut paduchi la sate in scoli ca nu a trimis niciodata detergent si dezinfectant la scoi si gradinite , PANDREA care a folosit si folosete tot de la mentenanta , motorina ,madina mai vine si cu bonuri de le deconteaza , Sandu care nu stie sa citesca dar fura bine de la mentenanta , Caliga care este o tata si s saturat de strainataturi si acum e platita cu mii de euro sa voteze si sa tipe in sedinte fara sa stie nici macar despre ce e vorba , si a primit derept recompense doua loturi de casa , COBUZ MARE DIRECTOR CA NU CRED CA a ramas ceva nefurat de el, VICTOR MUSE care se plimba cu masina odata de paste si odara de craciun si acum face strainataturi cu primarita , pufta care este capul care daca le numari are peste 150 de ani de puscarie , Demirel care este un puscarias , COCIU PITI care da tarcoale si asteapta sa dea bani in campanie , si multi altii pe ambele parti asa ca ciocu mic ca e lumea plina de hoti , puscariasi, criminali si curve nimeni nu e curat ca lacrima ia intrebatio pe ANCUTA cate plimbari a facut cu oamenii politici pentru a castiga ceva ...............

Liviu Chilian
21 martie 2016
Romanii Adevarati sunt doar 5%. Sau mai putin...

Metamorfozarea Romanului in Rromarlan, prin forta kkpIUDAlismul salbatic, este cel mai degradant fenomen din istoria "moderna". Exlozia CLEPTOMANIEI si DEPRAVARII sociopate in antisocietatea rromarlaneaasca nu poate fI EXPLICATA, inca! Probabil, viitorul va crea terminologie si un sistem logisitic ce va putea analiza acest proces satanic unic in istoria Omului; procesul sinuciderii lente in massa a unui bobor. --- Totusi, mai sunt Oameni Normali in Tara Romaneasca. Din pacate, MERDIA SATANICE duc un razboi NEMILOS impotriva Omului Roman, in cursa lor diabolica de a AJUTA kkapIUDALismul cu varful sau de lance - Jewchadismul. Mafia pesedista Mazare e un APENDICE Jewchadist(vezi IsraHellienii ce au SUPT FINANTELE judetului) --- Ce se intampla, insa, in Kogo, Ovidiu, Cogealac, Kustendge si Medgidia, este legat de PREZENTA fenomeului particular al Greco-Tziganismului; Greco-Tziganii("Machidoni") fiind cu mult mai primitivi decat Grecii, Tziganii si Zsidanii in ce priveste CLEPTOMANIA. Ca sa intelegeti ce fel de SUBOAMENI sunt Greco-Tziganii, sa va relatez acest adevar istoric. In anii 1980, in fosta Romanie era criza de...bere. In Dobrogea, majoritatea carciumarilor erau Greco-Tzigani. A aparut o poveste ca multa din berea ce se vindea atuinci era contrafacuta si i se adauga...DERO pt a face spuma. Nebunii carciumari ce au folosit crima aceea, si progeniturile lor, sunt azi...primarii vostri, SONAT-ori precum liberabiatul Hasottis, sinistri precum Boagiu si DEMENTI in fotbal precum alde Behehekklis. BULA-ica e greco-tziganizata. Smintit'asta libeRABIATA va pune...microbul in "creier". Atat si nimic mai mult.

Gabi Plugaru
21 martie 2016
pentru Anca

Coana enache-emi, ai facut de-atatea ori acuzatiile astea, incat esti de-a dreptul penibila! dupa ce l-ai spurcat bine pe muresan, ai dat-o-n dragoste mare, ca de, te faci frate si cu ....ca sa-ti mearga bine.Iar tu muresane, esti un mare ipocrit, tipa-n tine fatarnicia. Te-a vandut PSD-ul??? Gresit! Ti-a dat o sansa si tu i-ai dat cu piciorul, dorinta ta de prea-marire a fost mai presus de interesele comunitatii. Tu iubesti doar puterea, iti gadila auzul apelativul " domnule primar". Dupa ce timp de patru ani, constant, ai fost intr-o opozitie bezmetica, fara nicio noima, fara nicio urma de bun simt, ai tupeul maxim sa cauti vinovati peste tot, numai in propria ograda nu. Ai ajuns la momentul in care culegi exact ce-ai semanat, traiasca efectul de bumerang. Felicitari, domnule Stroe, c-ati aruncat balastul peste bord !!!

Răspuns la: hotii striga hotii
Adăugat de : Anca, 21 martie 2016
Ce frumos stiti sa aruncati cu noroi in toata lumea in zilele astea sfinte de post , sa dea dumnezeu sa va dea tot ce e mai rau pe lumea asta daca...
Umiran
21 martie 2016
Cl mk

Muri de ce lai pus sa demisioneze pe notta porno? Sa simtit obligat de frauda de 2000000 +urmeaza dosar oil terminal ori sa simtit Dana ca a jignito pe diva enache plugarul cand ia vandut painea fara punga in amintirea vremurilor cand faceau amandoua turcii

Panfile elena
21 martie 2016
Cl mk

Muresan valer iosif Oricum esti incompatibil ai primit raportul ani si nu spui nimic. Oare tov. tai gigi plugarul coman cap de mort umiran cap de porc luci batoza sabrina centurista caty betiva balamaci scleroza tony turnatorul ianca impotentu stiu?

gabitza plugaritza
21 martie 2016
desteptarea

V-ati inselat amarnic, s-a desteptat PROSTIMEA pe care o dispretuiesc Muri Gigi Plugaru Capde Porc Consilierul Porno.

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Martie 2016
Stire din Politică-Administrație : Deputat exclus din PSD
Pagina a fost generata in 1.4301 secunde