Valeriu Steriu (PMP): "E nevoie de o coagulare de idei pe dreapta politică"

156
Valeriu Steriu (PMP):

Articole de la același autor

Președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară, Valeriu Steriu, a declarat, ieri, că este nevoie de o coagulare de idei pe partea dreaptă a eșichierului politic, de o așezare comună pe valorile de dreapta, având în vedere haosul și instabilitatea politică actuale.


"Până în 2019 este necesar, este obligatoriu acest lucru, pentru că întotdeauna, în România, când s-a unit dreapta, vedeți alegerile prezidențiale din 2014, a câștigat. De câte ori a fost dezbinată a câștigat stânga, și nu întotdeauna cu soluțiile cele mai bune pentru români. Nu considerăm că un guvern de uniune națională este util. Cred că singurele mijloace democratice - moțiunile de cenzură, taxarea tuturor gafelor - este necesar să le facem frecvent, și cu sprijinul presei, pentru a trezi în conștientul românilor că stânga a dus întotdeauna la stagnare", a susținut Steriu.


El a spus că dreapta trebuie să se gândească la faptul că, cel puțin pentru turul doi al alegerilor prezidențiale din 2019, să vină cu un candidat comun. La fel și la alegerile europarlamentare din 2019 este convins că dreapta va avea un număr mai mare de europarlamentari decât stânga. 


"Ne ajută foarte mult și adversarul, pentru că, în ritmul acesta, domnul Dragnea distruge PSD în următorii doi ani, așa cum nu l-a distrus nimeni, și evident trebuie să arătăm românilor că avem niște dezvoltări de proiecte mai bune pentru a-i convinge să vină spre noi", a punctat președintele executiv al PMP.


Totodată, Valeriu Steriu a mai susținut că se lucrează, în prezent, la un proiect economic la nivel național, pentru o perioadă de 10 ani, care va fi depus în această toamnă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.4505 secunde