Vasile Blaga, atac subtil la senatorul Gigi Chiru

322
1
Vasile Blaga, atac subtil la senatorul Gigi Chiru - vasileblagaatacsubtillachiru-1460731490.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Vasile Blaga a afirmat, vineri, că o eventuală candidatură a lui Traian Băsescu la funcția de primar general al municipiului București nu va influența modul în care liberalii abordează campania electorală.

"Îl așteptăm în ring. Orice cetățean al României are dreptul să candideze, noi ne ducem în campania electorală cu sau fără perdea", a declarat Vasile Blaga.

În opinia sa, lupta electorală se va duce la nivel național între PNL și PSD, neputând fi influențată de apariția unor candidați ai partidelor mai mici.

"Bătălia în toată țara e între PNL și PSD. Din loc în loc pot să mai apară anumite partide balama, construite, așa cum am spus în permanență, în general pe căzături din PNL. O fi vreun fost pedelist nemulțumit, e numai bun chiar să candideze la PMP, o avea probleme cu justiția pe la Constanța un vechi penelist, acum este bun și la ALDE, chiar perfect. Un partid se construiește greu, știe asta cel mai bine Traian Băsescu, chiar o știe bine de tot", a mai spus Vasile Blaga, făcând, printre altele, referire la senatorul constănțean, Gigi Chiru, care a plecat recent din PNL și s-a înscris în ALDE. 

Comentează știrea

Cristi
19 aprilie 2016
Daca vorbesti de ring ...

Ba Vasile , ba vamesule , nu mai pomeni cuvantul ,,ring'' , ca ma supar si voi enumera panaramele , cu care ai stat matale in cerc ! Daca vrei sa stai in ,,ring'' cu Gigi Chiru , o sa pierzi meciul la primul contact ! De ce ? Pentru ca omul asta care a trecut si prin PDL , din naivitate , ca si altii , a fost medaliat cu argint la campionatele nationale de box , atunci cand se mai facea box in tara asta ! Daca este sa vorbim de caracter , este peste toti candidatii din Dobrogea . Ca politician , insa , mai are de invatat , pentru ca a gresit intrand in PDL - partidul mafiotilor si vanzatorilor de tara ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5699 secunde