Vasile Blaga: "La muncă! Nu avem prieteni în campania electorală"

259
Vasile Blaga:
Liberalul Vasile Blaga, aflat pe lista PNL la europarlamentare, a declarat, ieri, că formațiunea politică din care face parte este în competiție cu toate partidele care participă la aceste alegeri.

"Suntem în competiție electorală cu toți cei care au depus liste electorale, cu toate partidele. Nu avem prieteni în campania electorală. Avem și o carte de vizită, nu ca ALDE, care nici nu știau în ce familie europeană vor merge sau ca alții care vor să ne scoată din Europa, cum e PSD", a afirmat Vasile Blaga, citat de Agerpres.

El a subliniat că prin aceste alegeri se pun bazele câștigării prezidențialelor, după care vor urma localele.

"Va trebui să scoatem la parlamentarele de anul viitor acel scor care să permită cu adevărat PNL să guverneze. Adică să ne zdrobim adversarii, indiferent care sunt ei", a mai adăugat Vasile Blaga.

Acesta a arătat că adversarul PNL dintotdeauna este PSD, partid care, deși este slăbit cum nu a fost niciodată în ultimii ani, încă nu este învins.

"Atunci ești militant al PNL, nu să aștepți doar de la București, să vezi când se bate Ludovic Orban cu conducerea PSD, pentru că PSD are nume în fiecare sat din această regiune de vest. Nu trebuie să fim în frățietate cu ei și atunci vom câștiga. La muncă! Și mai ales, va trebui să funcționeze la turație maximă toate organizațiile și la nivel județean și local și de aceea, mare rugăminte la șefii organizațiilor: mai lăsați de la voi, dragii mei președinți de organizații, și aduceți în bătălie toți primarii, consilierii locali și militanții noștri, că e nevoie de fiecare, și atunci vom câștiga", a mai spus Vasile Blaga.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Ianuarie 2017
Stire din Politică-Administrație : Vasile Blaga, în doliu
Pagina a fost generata in 1.0776 secunde