Vasile Dîncu, de la PSD: „La scrutinul din 27 septembrie, meciul începe de la 0 la 0”

142
Vasile Dîncu, de la PSD: „La scrutinul din 27 septembrie, meciul începe de la 0 la 0” - psddesprealegeri2-1600108304.jpg
Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a declarat, ieri, că la alegerile locale de pe 27 septembrie „meciul începe de la 0 la 0”, el arătând că social-democraţii au şanse să câştige multe oraşe mari.

„Există şanse peste tot, meciul începe de la 0 la 0, nu pot să fac prognoze, eu zic că o să câştigăm multe oraşe mari, pentru că în toate oraşele mari, sunt câteva excepţii, există o bătălie destul de strânsă, conform sondajelor”, a spus Dîncu, întrebat în legătură cu şansele pe care le are PSD la alegerile din 27 septembrie.

Potrivit Agerpres, el a adăugat că alegerile nu sunt câştigate dinainte de cei care au făcut un pic de migraţie politică sau se află la Guvern şi au fonduri, pe care le direcţionează către această zonă.

În opinia sa, alegerile oferă de foarte multe ori surprize, existând „valuri de emoţie” care au modificat de câteva ori rezultatul acestora, de-a lungul timpului.

„Gândiţi-vă ce efect poate avea şcoala asupra momentului alegerilor. Dacă vom avea un eşec generalizat, dacă se vor închide şcolile şi vom avea o accelerare a pandemiei în procesul şcolar, eu nu cred că acest lucru nu va avea influenţă asupra votului pe care oamenii îl vor da Guvernului. Dacă ne uităm bine la numărul populaţiei de elevi, adunăm numărul părinţilor, al bunicilor, al profesorilor - cei care sunt implicaţi în sistemul de învăţământ - sunt vreo 7,5 milioane de oameni care au legătură directă cu şcoala şi atunci oamenii aceştia nu pot să rămână insensibili la ceea ce se va întâmpla în această săptămână”, a mai spus Dîncu.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0799 secunde