Vicepremierul Liviu DRAGNEA, TRIMIS ÎN JUDECATĂ în dosarul privind referendumul

81
Vicepremierul Liviu DRAGNEA, TRIMIS ÎN JUDECATĂ în dosarul privind referendumul - liviudragnea-1381141244.jpg

Articole recomandate

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis în judecată în dosarul privind referendumul din 2012, fiind acuzat că, în calitate de președinte al CJ Teleorman, și-ar fi folosit autoritatea și influența pentru a obține o prezență de minimum 60 la sută la vot, care să garanteze validarea scrutinului.




Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, că nu știe unde se află în prezent dosarul său privind referendumul și nici avocatul nu este la curent, el respingând totodată acuzațiile de tergiversare a acestui caz.


Liviu Dragnea a respins, într-o emisiune la B1 Tv, acuzațiile privind o încercare de a tergiversa cazul, argumentând că și-a exercitat dreptul de a studia dosarul. El a menționat că sunt "84 sau 86 de volume" cu declarații ale martorilor, expertize tehnico-științifice, transcripturi după înregistrări.


În 6 septembrie 2012, vicepremierul Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare în dosarul privind referendumul de demitere a șefului statului, fiind acuzat că, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, și-ar fi folosit autoritatea și influența în scopul obținerii unei prezențe de minimum 60% la votul de la referendum, care să garanteze validarea acestuia, potrivit DNA, scrie realitatea.net.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.771 secunde