Viceprimarul PSD din comuna Tuzla a demisionat din cauza "circului din Consiliul Local"

530

Articole de la același autor

Viceprimarul comunei constănțene Tuzla, social-democratul Gheorghe Bălăbănescu a confirmat, ieri, pentru "Cuget liber", că în cursul zilei de luni a demisionat din funcția de viceprimar. Potrivit propriilor declarații, Bălăbănescu a înaintat luni dimineață, la sediul primăriei, demisia sa din funcție, atât primarului PSD Constantin Micu, cât și secretarului comunei.
Deși inițial a declarat că a recurs la acest gest din motive personale, ulterior, fostul viceprimar a explicat că atmosfera în care se derulează ședințele Consiliului Local constituie una din cauzele care l-au determinat să ia această decizie. "E prea mult circ, prea mult scandal, nu se poate lucra în condițiile astea. Ba se dizolvă Consiliul, ba nu se dizolvă. Dacă nu se poate, nu se poate", a precizat Gheorghe Bălăbănescu.
El a explicat și că, în pofida faptului că a demisionat din funcția de viceprimar al localității, nu renunță la mandatul de consilier local. Cât despre o nouă propunere pentru fotoliul de vice, Bălăbănescu a afirmat că, până la momentul de față, niciunul dintre colegii săi nu și-a anunțat intenția de a prelua mandatul vacant. De asemenea, el a explicat că, cel mai probabil, o propunere va fi făcută într-o ședință extraordinară de CL care ar putea avea loc săptămâna aceasta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9004 secunde