Victor Ponta, președinte al Camerei Deputaților. Deputații strâng semnături

159
Victor Ponta, președinte al Camerei Deputaților. Deputații strâng semnături - despre11200x786-1473146086.jpg

Articole recomandate

Deputații au început să strangă semnături pentru ca Victor Ponta să ocupe funcția de președinte al Camerei Deputaților, potrivit unui document intrat în posesia România TV.

În fruntea listei cu susținători ai lui Victor Ponta se află Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită. De asemenea, pe această listă se află și semntura lui Marius Manolache, finul lui Victor Ponta recent intrat în PRU, informează România TV.

Ei solicită ca Victor Ponta să devină președintele Camerei Deputaților, în contextul în care în acest moment Florin Iordache , cel care ocupă funcția de președinte al Camerei Deputaților nu a fost votat de plenul Camerei, drept urmare el este într-un mandat interimar și în această sesiune, iar cei de la PSD, alături de ALDE și cu sprjinul UDMR ăți doresc ca acesta să rămână în continuare președintele Cmaerei Deputaților.

Mai mult de cât atât, chiar și Victor Ponta susține că nu își mai dorește să ocupe o funcție de conducere, acesta spunea că riscă să rămână singur acasă dacă își anunță familia că dorește să ajungă din nou într-o poziție de conducere.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9292 secunde