Victor Ponta vine mâine la Constanța

2549
1
Victor Ponta vine mâine la Constanța - ponta1-1415795050.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta va fi prezent, mâine, în județul Constanța. Alături de el se va afla și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu dar și vicepremierul Liviu Dragnea.

Drept urmare, Organizația PSD Constanța s-a pregătit pentru vizita lui Victor Ponta la Constanța și a organizat un program de inaugurare a unor obiective. Astfel, începând cu ora 10.00, se va inaugura Centrul Pentru Tineret "Ion Creangă" din comuna Tuzla. La eveniment va fi prezent președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și vicepremierul Liviu Dragnea. Totodată, vor fi prezenți primarii PSD, UNPR, PC, parlamentarii și președinții de organizații PSD, UNPR, PC, PLR, PP-DD, PRM, PR și ai minorităților. Ulterior, la ora 11.30, la Constanța va veni și Victor Ponta. Mai precis, acesta va efectua o vizită de lucru la noul pod de la Agigea. În cadrul acestui eveniment se vor realiza probele de rezistență la încărcarea cu 50 de autobasculante.

Vizita va continua la ora 13.00 pentru a vedea proiectul finalizat de la Faleza din Constanța însă Victor Ponta nu va mai fi prezent deoarece are stabilită o întâlnire la București.


Potrivit programului, de la ora 13.30, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și vicepremierul Liviu Dragnea, se vor întâlni cu oamenii de afaceri din Constanța la Hotelul "Ten". 



Comentează știrea

CIPRIAN
13 noiembrie 2014
VOM AVEA SI NOI CA CETATENI DREPTUL LA DIALOG

sunt nerabdator si bucuros sa-i pot vedea si sa port un dialog frumos si scurt cu acesti domni

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5031 secunde