Victoria Timofte candidează la Primăria comunei Nicolae Bălcescu din partea PSD

4197
Victoria Timofte candidează la Primăria comunei Nicolae Bălcescu din partea PSD - vic-1712852711.jpg
Social-democrații din județul Constanța s-au ținut de cuvânt atunci când au spus că vor să promoveze mai multe femei în administrația publică locală, centrală și europeană. După desemnarea Irinelei Nicolae pe lista de la alegerile europarlamentare, iată că social-democrații mai fac o mișcare politică, Victoria Timofte fiind desemnată candidat al PSD pentru Primăria Comunei Nicolae Bălcescu. Aceasta este soția fostului primar al comunei Nicolae Bălcescu, Dumitru Timofte.

„Dragii mei, Partidul Social Democrat (PSD) m-a desemnat candidat pentru funcția de primar al comunei Nicolae Bălcescu. Este o onoare deosebită faptul că cel mai puternic partid mi-a oferit o asemenea încredere, iar după data de 9 iunie ne vom apuca de treabă pentru că avem mult de muncă în Nicolae Bălcescu și Dorobanțu.

Sunt proiecte importante care trebuie duse la îndeplinire și care vor schimba cu adevărat fața comunei noastre. Fie că vorbim de asfaltări, modernizarea școlilor și grădinițelor sau introducerea rețelei de gaze naturale, toate aceste investiții vor însemna o viață mai bună pentru fiecare. Este nevoie de seriozitate și implicare maximă, iar toți care mă cunosc știu că sunt o persoană dedicată 100% comunității și familiei mele. Nu vă promit miracole sau că voi putea schimba lumea doar de dragul unui vot. Nu sunt omul vorbelor goale, ci al faptelor. Conduc două afaceri de succes, știu ce înseamnă să muncești din zori și până-n seară și asta nu mă sperie. Ba din contră, mă motivează și mai mult!

Vă aștept alături de mine și de echipa PSD și sunt convinsă că împreună vom face lucruri frumoase pentru comuna noastră și cetățenii ei”, a transmis Victoria Timofte pe pagina sa de socializare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4729 secunde