VIDEO / Primarul Nicolae Matei va ataca decizia instanței: "Sunt nevinovat"

942
13
VIDEO / Primarul Nicolae Matei va ataca decizia instanței:
În debutul ședinței Consiliului Local Năvodari, Primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei a informat consilierii locali dar și opinia publică din Năvodari cu privire la situația juridică în care se află după ce Tribunalul Constanța a decis condamnarea la trei ani și jumătate de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă și a fost deja atacată cu apel la instanța superioară. 
"Înainte de ședință este de datoria mea să informez Consiliul Local dar și opinia publică despre situația în care mă aflu fără voința mea. Probabil, cam toată lumea a aflat că am fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare pentru o faptă pe care nu am comis-o. Dacă nu au reușit să pună mâna pe Năvodari democratic încearcă s-o facă prin acțiuni polițienești", a declarat Matei în debutul ședinței. 
Primarul orașului spune că prin această condamnare "cei care nu au reușit să fie votați de către populație, încearcă pe alte căi să pună mâna și pe Năvodari ca și pe alte orașe importante".












"Într-o țară în care absolut toți primarii, dar absolut toți, în special cei mai vocali, au câte 2-3 dosare penale, înseamnă că sistemul judiciar este cel puțin viciat, dacă nu e bolnav. În același timp nicăieri, în niciun oraș din România nu se deschide nicio fabrică, să mai producem și noi ceva
Uitați-vă la mine, trei ani și jumătate plus un an în care mi se spune, în mod expres, sunt patru ani jumate în care nu mai pot să fiu primar. Asta e ținta, într-o zi va fi deconspirată toată filiera în care am fost adus. De ce? Pentru că am fost votat de 14.456 de oameni, adică 71%. Hai să fim serioși. Aleșii populației, aceștia sunt hoți și corupți? Atunci poporul în sine ce este?", a mai adăugat edilul orașului Năvodari. 
Nicolae Matei a ținut să mai precizeze că nu va renunța la luptă deoarece este nevinovat, iar Năvodariul nu merită să devină o groapă de gunoi.




Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
un cetățean
11 aprilie 2014
Matei bunul

Denunțătorul lui a fost dat afară din poliție a doua zi. Toți primarii vor să iei teren la ei în localiate și să cheltuiești bani acolo. Năvodari crește și se dezvoltă. Constanța pierde ...

Dan
11 aprilie 2014
Surprize-surprize

Sa nu aiba surpriza de a primi 3 ani cu executare,avand in vedere ca pe fond a primit cu suspendare. La recurs sunt oameni mai experimentati si surprizele pot fi mari. A riscat tipul :))

Parnaiasul matei
11 aprilie 2014
matei infractorul din primarie

mai sti nicule cum te laudai ca-l ai pe nita la degetul mic si ca iti rezolva orice dosar penal sau prin nevasta`sa orice proces?nu te lauda ca o sa stai doar 4 ani in puscarie ca urmeaza restul de condamnari unde se va tine cont ca esti recidivist si numarul de ani la care vei fi condamnat va fi mult mai mare.O sa iesi mult dupa pensie de la puscarie,sper sa returnezi banii orasului inapoi.Ai furat si ai nenorocit prea multa lume,ti se intoarce inapoi acuma.Dumnezeu nu uita.

ath
11 aprilie 2014
Tii minte ? Trebuie sa dai pe post

"Sa fac vorbire de problema mea.....Tii minte ?... Trebuie sa dai pe post ! Da ? " Vizionati filmul pana la secunda 21. Este suficient. Uitati-va la privirea lui,incepand cu secunda 7 pana la secunda 13 .Primarul Matei este stapanul buletinelor de stiri.Matei este stapanul mass-media.Cine finanteaza mass-media ? Alte comentarii sunt de prisos. Filmuletul asta intra in istoria baronilor din Romania-"Cresterea si descresterea Imperiului Oligarhic romanesc".Felicitari operatorului care a pus filmul pe YouTube.Si-a facut datoria . 11 Aprilie 2014.

cetateanul turmentat
11 aprilie 2014
onestitate, cinste corectitudine adevar

TOATE PROBELE SUNT FALSIFICATE. NU AI NICI O VINA DOM' PRIMAR. UN EXEMPLU DE URMAT. FELICITARI ,, LA MULTI ANI CU EXECUTARE''

un navodarean
11 aprilie 2014
matei,interlopul orasului

mizerabilule,mai sti pe cati ai incercat sa bagi in puscarie cu plangeri false doar pt ca te-au demascat.Gunoiule,nici daca ai sta toata viata in puscarie nu ar fi de ajuns sa platesti pt toate mizerile facute.Dumnezeu nu uita, chiar daca ti-ai cumparat popii,or sa te ajute doar la inmormantare.Sa putrezesti in Iad.

Andrei
11 aprilie 2014
esti chior sau...?

Navodariul este praf si pulbere, mizerie, gropi, maidanezi, intuneric si dictatura. s-a rasturnat caruta cu prosti in acel loc uitat de Dumnezeu.

Răspuns la: Matei bunul
Adăugat de : un cetățean, 11 aprilie 2014
Denunțătorul lui a fost dat afară din poliție a doua zi. Toți primarii vor să iei teren la ei în localiate și să cheltuiești bani acolo...
un cetățean
12 aprilie 2014
ADEVĂRUL

Nu cu mult timp în urmă la Năvodari era mizerie și sărăcie. Acum toți vor la Năvodari. A crescut și ca număr de populație în timp ce din Constanța au dispărut 30000 de cetățeni la ultimul recensământ. Asta e chiar dacă unii nu vor să vadă adevărul.

Răspuns la: esti chior sau...?
Adăugat de : Andrei, 11 aprilie 2014
Navodariul este praf si pulbere, mizerie, gropi, maidanezi, intuneric si dictatura. s-a rasturnat caruta cu prosti in acel loc uitat de Dumnezeu.
tudor
20 aprilie 2014
spaga

Sa fie cercetati si consilieri,odata cu Matei.Toti aua terenuri de case luate.Pana sa ajunga consilieri erau niste Mate Goale.

constantean
21 aprilie 2014
PUSCARIASUL

Sa fi ales primar in timp ce esti la puscarie este un caz unic. De aici poti sa-ti dai seama ce mafie exista la Navodari !

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Duminică, 23 Martie 2014
Stire din Eveniment : Suspiciuni de crimă la Năvodari
Pagina a fost generata in 0.5638 secunde