Victor Ponta:

"Voi candida la Președinție"

122
1

Articole de la același autor

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat că va candida la alegerile prezidențiale din acest an și că, pe 29 iulie, va cere membrilor PSD sprijinul pentru candidatura sa.

"Voi candida. Asta este ceea ce voi cere pe 29, marți, în cadrul structurii PSD, pentru că am deja sprijinul oficializat al Partidului Conservator și al UNPR, voi cere sprijinul pentru candidatură, după care în septembrie avem nevoie de un congres", a spus Ponta.

La începutul lunii iulie, la Orăștie, unde a fost organizată o ședință informală a CExN al PSD, președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că social-democrații cu care a discutat doresc ca Victor Ponta să candideze la prezidențiale, fără a mai organiza alegeri interne în partid pentru desemnarea candidatului. 

Comentează știrea

ath
26 iulie 2014
Gâscanul prezidentiabil

Cine nu a vazut cum arata un gâscan ? Mai putini sunt cei care stiu cum decoleaza un gâscan.Celor care nu stiu,le spun ca gâscanul face mult zgomot inainte de a-si lua zborul.De exemplu,gâscanul meu de la tara are nevoie de toata ulita satului ca sa se ridice la doar un metru in zbor orizontal.Si toata treaba asta o face in aplauzele suratelor din cardul de gaste.O sarbatoare ! Uraa...zboara gâscanul.Sarbatoarea gâstelor este urmata de o intristare.De abia si-a lut zborul ca pasarea pica imediat in cioc.Asa face si gâscanul prezidentiabil Ponta. De doi ani de zile ne spune ca isi va lua zborul spre Cotroceni.Mircea Geoana s-a lansat in cursa pentru Cotroceni ca o racheta in trepte.A zburat numai o noapte.Si azi mai cad resturi din racheta lui Geoana.Viata dulce la ferma.Asta nu e nimic.Sa vedeti ce galagie face amicul gascanului, taurul municipal.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3095 secunde