"Voi fi alături de fostul prefect Claudiu Palaz"

466
1
Primarul comunei Peștera, Valentin Vrabie, va candida la alegerile din 10 iunie din partea Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR).

Cunoscut ca cel mai înverșunat primar social-democrat din județul Constanța care a avut curajul de a pune pe tapet, ori de câte ori a fost nevoie, neregulile din cadrul Organizației Județene a PSD Constanța condusă de Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, edilul comunei Peștera, Valentin Vrabie s-a săturat să tot atragă atenția asupra a ceea ce se întâmplă la PSD și a hotărât că este mai bine să se alăture unei alte echipe.

"Am fost căutat de reprezentanții mai multor partide dar eu am decis să candidez din partea UNPR. Voi fi alături de omul care m-a ajutat cel mai mult să dezvolt comuna, de fostul prefect Claudiu Palaz pe care îl voi susține la președinția Consiliului Județean Constanța", a spus Valentin Vrabie.

În altă ordine de idei, întreaga Organizație a PSD Peștera care și-a dat demisia în urmă cu ceva timp, a trecut la UNPR. 

Comentează știrea

HA
27 aprilie 2012
Looser

Papagalul, acum sa-l vad cum e sa stea in opozitie adevarata. Opozitie si fata de puterea locala si fata de puterea centrala.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3822 secunde