Zanfir Iorguș se adresează din nou consilierilor locali din Mangalia

1290
Deputatul Zanfir Iorguș a transmis ieri o scrisoare deschisă consilierilor locali din Mangalia, mulțumindu-le pentru faptul că au aprobat în regim de urgență "Studiul de fezabilitate pentru înființarea rețelei de alimentare cu apă și rețelei de canalizare în zona Dobrogea I".
Totodată, el le-a cerut aleșilor să aprobe și celelalte două proiecte importante pentru Mangalia: atribuirea de teren pentru locuințe tip ANL și studiul de fezabilitate pentru drumuri în Cartierul Dobrogea I, așa cum au stabilit în discuțiile purtate anterior.
Consilierii locali din Mangalia au fost convocați ieri într-o ședință de îndată, programată pentru ora 16.00, subiectul principal fiind proiectul "Înființare rețea alimentare cu apă și rețea canalizare în zona Dobrogea I, municipiul Mangalia, județul Constanța".
În total, pe ordinea de zi au fost incluse trei proiecte de hotărâre. Potrivit viceprimarului Sorin Andrei, discuțiile s-au aprins în cazul rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2010, privind suplimentările pentru Spital și ADPP. În cele din urmă, au fost aprobate toate proiectele, inclusiv cele privind aprobarea studiului de fezabilitate și a cheltuielilor legate de realizarea rețelei de alimentare cu apă și canalizare pentru Dobrogea I.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Experiența "Hexagon"
Vineri, 29 Octombrie 2010
Stire din Sport : La rugby, "Toamna se numără bobocii"
Pagina a fost generata in 1.2674 secunde