Zilele Recoltei, sărbătorite la Cumpăna

218

Articole de la același autor

Timp de două zile, pe 26 și 27 septembrie 2015, la Cumpăna, se va organiza cea de-a XIII-a ediție a Festivalului "Rodul Pământului - Zilele Recoltei la Cumpăna". Evenimentul va avea loc pe sta-dionul din comună și este organizat de Primăria și Consiliul Local Cumpăna.

Festivalul este dedicat pământului, gastronomiei românești, bogăției etnografice și folclorului. Vor participa producători agricoli, meșteșugari și gospodine din întreaga țară, sosiți să-și arate hăr-nicia și priceperea în bucătărie, la lucrul câmpului și creșterea ani-malelor și păsărilor. Participanții se vor bucura de parada recoltei, o expoziție de animale și păsări, o serie de concursuri de sculptură în fructe și legume, parada portului popular, spectacole de muzică populară și muzică ușoară, standuri de promovare a produselor tradiționale, legume, fructe, standuri de promovare gastronomică.

"Nemuritorii", trupa "Alb și Negru", Ansamblul "Elpis", Cristina Gheorghiu, Ionuț Galani sunt doar câțiva dintre artiștii care vor asigura buna dispoziție la Zilele Recoltei de la Cumpăna. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Cumpăna  se pregătește de sărbătoare
Pagina a fost generata in 0.4539 secunde