Ziua Eroilor marcată la Medgidia

174
Ziua Eroilor marcată la Medgidia - medgidia2-1371126078.jpg

Articole de la același autor

Ca în fiecare an, de sărbătoarea Înălțării Domnului, la Monumentul Eroilor din Medgidia au fost comemorați, eroii români căzuți în luptele purtate de-a lungul vremii pentru apărarea țării. 




"Uitându-ne la faptele lor, ne simțim mândri că suntem români, că aparținem unei națiuni care s-a jertfit și care nu a renunțat în a-și cere dreptul la libertate și dreptul la propria existență. Sărbătorim astăzi o zi deosebită, cu dublă semnificație, plină de încărcătură emoțională și spirituală, deoarece comemorăm și omagiem eroii neamului românesc și sărbătorim Înălțarea Domnului nostru Iisus Hristos", a precizat viceprimarul municipiului Medgidia, Luminița Vlădescu în deschiderea manifestării. 


Stoica Delia, elevă a Școlii "Constantin Brâncuși" a marcat această zi memorabilă prin recitarea poeziei "Nu plânge maică România". Slujba religioasă a fost oficiată de Părintele protopop al Medgidiei, Petrică Ciobanu și s-a  continuat cu festivitatea depunerii coroanelor de flori.    
       
Printre cei care au ținut un moment de reculegere și au depus coroane de flori s-au numărat : Garnizoana Medgidia, Asociația Veteranilor de Război Medgidia, Cultul Eroilor, Asociația Revoluționarilor Decembrie 89’ Filiala Medgidia, Asociația Revoluționarilor Tomis 22 Constanța, Asociația Cadrelor Militare în rezervă și în retragere " General Roland Pîrlogeanu" Primăria și Consiliul Local Medgidia, Poliția Locală Medgidia, Poliția Municipală Medgidia, Jandarmeria Medgidia, elevi ai Școlii "Constantin Brâncuși", Micii Sanitari ( Crucea Roșie) și partide  politice.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4638 secunde