Ziua Recunoștinței americano-române, sărbătorită la baza de la Mihail Kogălniceanu

Joi, 22 Noiembrie 2018
466
La invitația comandantului Black Sea Area Support team, colonel Vesely Murray, prefectul Județului Constanța, Dumitru Jeacă, a participat, ieri, la un prânz festiv organizat la baza americană, cu prilejul Zilei Recunoștinței, alături de primarul orașului Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, de primarul Constanței Decebal Făgădău și numeroși reprezentanți ai forțelor armate române.

"De Ziua Recunoștinței, ar trebui cu toții să ne luăm un răgaz să reflectăm asupra binecuvântărilor pe care le primim în viața noastră. Eu sunt recunoscător pentru multe lucruri - pentru familia mea, pentru această mare națiune pe care o slujesc, partenerii și aliații excepționali cu care lucrăm aici și multe alte lucruri cu care m-a binecuvântat Dumnezeu", a spus comandantul bazei militare, unde sunt trupe americane si canadiene.

Prefectul Județului Constanța a mulțumit pentru invitație și a întărit mesajul colonelului Murray cu vorbele unui mare gânditor cum că "nimic nu este mai onorabil decât o inimă recunoscătoare" și că, pe lângă a ne exprima gratitudinea în cuvinte, trebuie să nu uitam să și trăim mulțumirea prin faptele noastre.

La final, oficialii și militarii au mâncat împreună curcan și tort în popotă și au mulțumit, în final, bucătarilor pentru bunătățile pregătite pentru această zi de sărbătoare. 

Pagina a fost generata in 0.4033 secunde