A intrat în moarte cerebrală, după ce a fost plimbat de la un spital la altul

266
A intrat în moarte cerebrală, după ce a fost plimbat de la un spital la altul - ambulanta13432312341355044405-1360825783.jpg
Un bărbat de 33 ani din București a intrat în moarte cerebrală după ce a fost plimbat de la un spital la altul și după un diagnostic inițial de sinuzită. Apropiații lui îi acuză pe medici că l-au trimis mai întâi acasă, unde starea i s-a înrăutățit considerabil. De asemenea, când a ajuns din nou la spital, unde i s-a pus diagnosticul de meningită infecțioasă, pacientul a fost trimis la o altă clinică, pe jos, fără salvare, scrie realitatea.net.


Tânărul a mers la Spitalul Colțea la începutul lunii pentru tratarea unei simple sinuzite. Medicul i-a făcut două puncții, i-a prescris tratament și l-a trimis acasă. Apropiații bărbatului spun că starea sa de sănătate s-a agravat treptat astfel încât sâmbătă dimineața au chemat ambulanța, care l-a dus tot la Spitalul Colțea.


Până la urmă, bărbatul a fost transferat la Victor Babeș, unde a intrat în moarte cerebrală și este ținut în viață de aparate.Iubita bărbatului nu poate depune plângere la Colegiul Medicilor, pentru că doar rudele pot face acest lucru. Singura persoană care poate face o sesizare este mama pacientului, care are însă peste 80 de ani și locuiește la 100 de kilometri de București, completează aceeași sursă.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8129 secunde