"Amestecarea pacienților adulți cu copiii nu este firească"

108

Articole de la același autor

Deși Ministerul Sănătății a cerut fiecărui manager de spital planul de reorganizare al instituției, conducerea Spitalului Județean Constanța susține că, la nivelul instituției, există o monitorizare permanentă a ministerului și că, schimbările sunt situații obișnuite.
"Se cer permanent schimbări pentru că este o instituție care cuprinde foarte multe compartimente și deci, are multe atribuții. Dacă vorbim strict de ce probleme sunt la Constanța, putem spune că spitalul nu are suficiente paturi și că, amestecarea pacienților adulți cu copiii nu este firească. Sunt alte proceduri, alte nevoi pentru bolnavi, cu totul altfel de intervenții. De aceea, un spital județean de copii este absolut necesar, având în vedere și numărul extrem de mare de locuitori ai orașului. 
Pe de altă parte, dacă Spitalul CFR era relocat către Consiliul Județean Constanța, de la Ministerul Transporturilor, aveam în plan să îl transformăm în spital de copii. Situația spitalelor CFR este însă incertă în acest moment și vom vedea ce se va întâmpla în viitor", explică dr. Mihnea Avram, director medical al Spitalului Județean Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.51 secunde