Modernizarea Spitalului Județean Constanța va continua anul acesta

229
1
Modernizarea Spitalului  Județean Constanța  va continua  anul acesta - modernizareaspitaluluijudetean-1392663501.jpg

Articole de la același autor

După ce au fost modernizate secțiile de chirurgie, ortopedie și cardiologie, Spitalul Județean Constanța intră, din această primăvară, într-un nou proces de reabilitare. Conducerea susține că se pregătește să facă investiții la blocul operator din secția veche de chirurgie, să modernizeze secția de urologie, dar și să facă schimbări la pediatrie.
"În funcție de fondurile pe care le vom primi anul acesta, vom continua reabilitarea pe tot etajul 5, adică implicit pe urologie, unde nu s-au făcut schimbări din ‘69, de când a fost făcut spitalul, dar și să refacem blocul operator de la chirurgie. Avem, în continuare, nevoie de aparatură pe ORL și pe partea de chirurgie. Lucrările de reabilitare la secția 2 chirurgie au costat 4 milioane de lei, deci o astfel de investiție necesită fonduri destul de mari și nu ne putem apuca decât după ce suntem siguri de finanțare", susține dr. Cătălin Grasa, director de cercetare medicală în cadrul instituției.


Comentează știrea

Hannibal
26 martie 2014
Abureala

De fapt,inca un motiv de sifonare a banilor publici de catre camarila:Mazare-Constantinescu-Strudinschi. De ce nu acceseaza fonduri europene pentru modernizari,dotari etc?Pentru ca, nu se pot fura asa de usor ca cei publici,unde acesti mafioti sunt ordonatori de credite...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5609 secunde