Nervi întinși la maxim pentru pacienții programați în policlinica spitalului

204
Nervi întinși la maxim pentru pacienții programați  în policlinica spitalului - nerviintinsilamaxim-1392663674.jpg

Articole de la același autor

Programările din policlinica 1 a Spitalului Județean Constanța se fac pe baza unor reguli clare, stabilite de conducerea instituției. Pacienții spun însă, că nimeni nu le explică de ce trebuie să aștepte, de pildă, să fie consultați de același medic, în ciuda faptului că acesta, din diverse motive, lipsește de la cabinet.
"De ce în Policlinica Spitalului Județean, la Ortopedie, deși medicul mi-a zis să merg la control peste șapte zile de la data punerii în ghips a mâinii rupte, nu reușesc să mă programez decât peste zece zile. Au motivat că unii sunt în concediu și nu exista destui medici. Suntem programați inutil", ne spune un constănțean. Conducerea instituției susține că regula este ca, orice pacient care a fost luat în evidență sau consultat de un anumit medic, să fie tratat tot de acesta până la finalizarea investigațiilor. 
"Situația a fost creată probabil din cauza faptului că medicul respectiv a intrat în concediu și pacientul a fost reprogramat tocmai pentru a fi văzut de același cadru medical. Pe de altă parte însă, bolnavul poate cere să fie consultat de altcineva, mai ales dacă are nevoie să schimbe medicația sau, în cazul de față, să renunțe la ghips", spune conducerea spitalului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6389 secunde