Aplicația care salvează vieți, lansată de SMURD

176
1
Aplicația care salvează vieți, lansată de SMURD - aplicatiacaresalveaza-1432828971.jpg

Articole de la același autor

Aplicația "Help SMURD" va fi instalată pe telefoanele voluntarilor SMURD, care vor putea să intervină imediat dacă sunt în zona unde are loc un accident și să comunice cu medicii până când aceștia ajung la victimă, a declarat dr. Raed Arafat.

El a precizat că în proiect vor fi implicați, pentru început, 200 de voluntari, care au deja experiență de lucru pe mașinile SMURD și care vor putea să răspundă unei situații de urgență până sosește ambulanța, dacă incidentul semnalat este în apropierea lor.

"În acest fel, va crește numărul persoanelor care pot acorda suport. Acest sistem poate fi folosit și pentru alte situații de urgență, nu doar medicale. Poate însemna ajutor pentru orice situație de urgență și să raporteze ce se întâmplă", a precizat medicul. 

Comentează știrea

catalin
29 mai 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3612 secunde