Simptomele care trebuie să trimită o femeie la medic

252
1
Simptomele care trebuie  să trimită o femeie la medic - simptomele-1432829024.jpg

Articole de la același autor

Cunoașterea semnelor incipiente ale bolii poate salva vieți, spun medicii, care sunt de părere că, dacă o femeie manifestă în mod frecvent una sau mai multe dintre simptomele de mai jos, este foarte important să ia legătura cu un medic: dureri abdominale sau pelvine, modificări ale tranzitului intestinal (diaree sau constipație), modificări urinare, sângerări vagi-nale neobișnuite, dureri în timpul contactului sexual, pierdere în greutate, oboseală și astenie.

Având în vedere că această simptomatologie poate fi specifică și altor boli, este mai bine să mergem la medic.

Mai mult decât atât, diagnosticarea în faza incipientă îmbunătățește semnificativ șansele de supraviețuire.

Atunci când cancerul ovarian este descoperit în fază incipientă, când este doar în ovar, rata de supraviețuire este de cinci ani. O femeie ce manifestă simptome sugestive pentru cancerul ovarian trebuie să se adreseze cât mai repede medicului, pentru a obține un diagnostic corect. 

Comentează știrea

catalin
29 mai 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3043 secunde