Avalanșă de boli neurologice în rândul tinerilor. Specialiștii sunt îngrijorați

227
Avalanșă de boli neurologice în rândul tinerilor. Specialiștii sunt îngrijorați - bolineurologice-1467629205.jpg

Articole de la același autor

Traumatismele cranio-cerebrale (TCC), scleroza multiplă, neuropatiile periferice, boala Parkinson și Alzheimer sau accidentul vascular cerebral sunt suferinte neurologice care afectează milioane de oameni, anual, la nivel mondial. 


Majoritatea cazurilor de TCC se înregistrează în rândul tinerilor, dar în ceea ce privește celelalte afecțiuni, depistarea lor la vârste din ce în ce mai tinere este un semnal de alarmă pentru specialiști. Cum putem preveni aceste îmbolnăviri? Care sunt cele mai noi tratamente la nivel mondial pentru aceste afecțiuni neurologice? Care sunt metodele inovative de reabilitare neurologică? Acestea sunt câteva dintre argumentele pentru care stațiunea de la malul Mării Negre, Eforie Nord, a devenit, pentru aproximativ o săptămână, Capitala Mondială a neurologiei. 


Astfel, cea de a XI-a ediție a Școlii Internaționale de Vară de Neurologie și cea de-a XIV-a reuniune a Academiei Mondiale de Neurotraumatologie Interdisciplinară care au loc în intervalul 3-7 iulie la Eforie Nord, numără aproximativ 200 de participanți din 18 țări. Cercetători de top, personalități din mediul academic și universitar, medici specialiști, dar și rezidenți din SUA, Japonia, China, Israel, Germania, Austria, Italia, Ungaria, Marea Britanie, Suedia, Spania, Iordania, Egipt, Ucraina, Uzbekistan, Vietnam, Republica Moldova și România vor aborda cele mai complexe teme neurologice ale momentului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3639 secunde