Bărbat de 60 de ani, la terapie intensivă după ce s-a aruncat de la etaj din centrul de recuperare neuropsihiatrică Techirghiol

126
Bărbat de 60 de ani, la terapie intensivă după ce s-a aruncat de la etaj din centrul de recuperare neuropsihiatrică Techirghiol - cazbarbt-1421931378.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 60 de ani, internat în centrul de recuperare neuropsihiatrică Techirghiol, a ajuns la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța după ce s-a aruncat de la etaj. 
Conducerea DGASPC Constanța a deschis o anchetă în acest caz.
"Am declanșat o anchetă în acest caz pentru a afla condițiile în care s-a petrecut acest eveniment nefericit. După terminarea acestei anchete vom vedea dacă se impune și o anchetă disciplinară și dacă se vor lua măsuri împotriva personalului. Pe de altă parte, cladirile centrului au fost reabilitate și ca urmare a acestui fapt, ferestrele de termopan, nou înlocuite, nu mai au gratii, iar pacienții pot oricând să le deschidă.
Vom lua toată măsurile pentru ca astfel de evenimente nefericite să nu se mai repete.
Cât privește starea pacientului, din informațiile pe care le avem de la colegii din Spitalul județean Constanța, acesta are multiple fracturi la membrele superioare și inferioare și fractură de bazin, acesta fiind internat pe secția de terapie intensivă", a declarat, pentru cuget Liber, Petre Dinică, directorul DGASPC Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Social : Atenție se oprește apa în Techirghiol!
Pagina a fost generata in 0.3806 secunde