Bicarbonatul de sodiu face minuni ネ冓 テョn bucトフトビie, dar ネ冓 pentru sトハトフate

279
Bicarbonatul de sodiu face minuni ネ冓 テョn bucトフトビie, dar ネ冓 pentru sトハトフate - bicarbonatuldesodiu3-1631284682.jpg
Toate gospodinele folosesc テョn bucトフトビie bicarbonatul de sodiu, la delicioasele prトニituri pe care le pregトフesc pentru familie. Ce nu ネ冲iu mulネ嬖 este cト, テョn afarト de gトフit, bicarbonatul de sodiu are o mulネ嬖me de alte utilizトビi suplimentare de uz casnic ネ冓 beneficii pentru sトハトフate.

La ce este bun bicarbonatul? テ始 primul rテ「nd, poate fi folosit pentru a vト menネ嬖ne bucトフトビia curatト sau doar pentru a coace. テ始 plus, acesta poate fi folosit ネ冓 pentru alte lucruri テョn afarト de gトフit ネ冓 curトκ嫺nie. Aネ兮 cト, dacト nu aネ嬖 fトツut-o pテ「nト acum, veネ嬖 face stocuri dupト ce veネ嬖 citi aceste beneficii de frumuseネ嫺 ale bicarbonatului de sodiu.

Amestecaネ嬖 patru linguri de bicarbonat de sodiu cu o lingurト de miere ネ冓 douト linguriネ嫺 de apト. Aplicaネ嬖, apoi, pasta pe ten テョntinzテ「nd-o pe toatト faネ嫗, evitテ「nd zona ochilor, dupト care lトピaネ嬖 sト acネ嬖oneze timp de 15 minute. テ始 cazul テョn care simネ嬖ネ嬖 un mic disconfort, cum ar fi niネ冲e furnicトフuri, nu vト speriaネ嬖, cトツi astfel funcネ嬖oneazト crema. Dupト ce timpul a trecut, ネ冲ergeネ嬖 surplusul cu un prosop umed ネ冓 clトフiネ嬖 cu apト. Tratamentul se poate repeta de 2-4 ori pe sトパtトノテ「nト pentru a obネ嬖ne rezultatele dorite. テ始 acelaネ冓 timp, puteネ嬖 face o pastト de praf de copt simplト, cu puネ嬖nト apト adトブgatト ネ冓 aplicaネ嬖-o pe zona afectatト. Bicarbonatul de sodiu va lucra la ea ネ冓 dupト cテ「teva aplicトビi va deveni un remediu eficient テョmpotriva coネ冰rilor ネ冓 acneei.

Totodatト, bicarbonatul de sodiu este un remediu excelent pentru coネ冰ri ネ冓 puncte negre ネ冓 este un exfoliant uネ冩r care ajutト la テョndepトビtarea pielii moarte ネ冓 curトκ崙 porii.

Potrivit Dariei Enache, specialist テョn テョnfrumuseネ嫗re, bicarbonatul de sodiu are ネ冓 proprietトκ嬖 antibacteriene, care previn erupネ嬖ile acneice. Astfel, cele mai multe paste de dinネ嬖 de albire ar trebui sト conネ嬖nト bicarbonat de sodiu ca ingredient, deoarece aceastト pulbere combinatト cu peroxid de hidrogen poate duce la albirea dinネ嬖lor. Ce mai puteネ嬖 face cu bicarbonatul?

Spトネaネ嬖-vト pe dinネ嬖, aネ兮 cum o faceネ嬖 テョn fiecare dimineaネ崙, dar presトビaネ嬖 puネ嬖n bicarbonat de sodiu peste pastト テョnainte ネ冓 repetaネ嬖 procedura o datト la cテ「teva zile. Mai puteネ嬖, de asemenea, sト vト preparaネ嬖 singuri o pastト de dinネ嬖 pentru albire, din ulei de cocos, turmeric ネ冓 bicarbonat de sodiu, amestecate omogen, テョntr-un borcトハel.

Bineテョnネ嫺les, orice alte remedii respiratorii pot funcネ嬖ona temporar, dar bicarbonatul de sodiu poate ajunge la rトヅトツina problemei ネ冓 vト poate scトパa de respiraネ嬖a urテ「t mirositoare. Cum? Combinaネ嬖 o linguriネ崙 de bicarbonat de sodiu テョntr-o canト de apト, pテ「nト cテ「nd se dizolvト ネ冓 se face gargarト cu aceastト soluネ嬖e, o datト pe zi. Amestecaネ嬖 bicarbonat de sodiu ネ冓 apト la un raport de 3:1 pentru a face o pastト pe care o veネ嬖 aplica mai tテ「rziu pe unghii. Faceネ嬖 acest lucru prin masarea zonei unghiilor, astfel テョncテ「t unghiile ネ冓 cuticulele sト fie mai sトハトフoase ネ冓 mai curate. Mult succes!Comenteazト ネ冲irea

Nu existト comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeaネ冓 temト

Pagina a fost generata in 0.2684 secunde