Din pasiune pentru bucătărie. Rețete de week-end, cu Flory kitchen

762
Din pasiune pentru bucătărie. Rețete de week-end, cu Flory kitchen - bucatarieflory-1541165551.jpg

Articole recomandate

Flory este o constănțeancă pasionată de arta gătitului, un blogger culinar, care și-a propus ca începând de săptămâna aceasta, să vă dezvăluie o parte dintre rețetele sale, mâncăruri savuroase și deserturi cremoase și apetisante. Ea spune că totul a început din pasiune pentru această minunată și versatilă artă, "gătitul"... 


"Mi-am propus să concretizez și să împărtășesc cu voi această pasiune, cei care iubiți bucătăria la fel de mult ca mine, iar dacă nu, să vă conving că merită. Pentru mine, bucătăria este inima casei, este locul unde împărtășești cu cei dragi bucatele bine alese și gătite cu dragoste. Consider că pasiunea este cel mai de preț condiment pe care îl poți adăuga într-o mâncare... Acum, de când această pasiune și-a făcut loc în viața mea, nu îmi pot imagina viața fără aromele și magia acestei minunate încăperi, bucătăria. Sper că voi crește această pasiune și în inimile voastre și vă aștept cu drag în bucătăria mea pe canalul de Youtube Flory kitchen. Acum, după ce v-am introdus pe tărâmul magic al aromelor, vă propun un desert delicios, pufos și aromat și anume... Cozonac cu nuga și migdale", a declarat ea. 


Rețeta detaliată o găsiți pe http://florykitchen.ro/2018/06/30/cozonac-cu-nougat-si-migdale sau pe Youtube Flory kitchen.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Iunie 2017
Stire din Diverse : Cheesecake cu vișine
Miercuri, 28 Iunie 2017
Stire din Diverse : Ratatouille cu legume de vară
Miercuri, 28 Iunie 2017
Stire din Diverse : Prăjitură cu caise
Sâmbătă, 17 Iunie 2017
Stire din Diverse : Cum decongelezi carnea corect
Pagina a fost generata in 0.4652 secunde