Buze pline şi moi, obţinute cu ajutorul mierii şi zahărului

108
Buze pline şi moi, obţinute cu ajutorul mierii şi zahărului - buzepline1-1651413441.jpg

Articole de la același autor

Foarte multe doamne şi domnişoare recurg la diferite metode pentru a-şi mări buzele. De fapt, aceasta este dorinţa multora dintre ele, să aibă buze voluminoase şi pline, pentru care cheltuiesc, uneori, sume importante de bani. Puţine ştiu, însă, că pot avea aspectul dorit şi cu ajutorul unor metode naturale și mai ales, fără intervenție medicală.

Este adevărat că, la ora actuală, există numeroase proceduri care sunt folosite pentru a da mai mult volum buzelor, care constau în injectarea de substanțe care umplu zona. Unele dintre cele mai comune opțiuni sunt colagenul și acidul hialuronic. Cu toate acestea, botoxul nu oferă întotdeauna rezultate bune. Specialiştii susţin că această substanţă poate cauza, câteodată, probleme precum denivelări, inflamație, împrăștierea umpluturii în alte zone ale feței, durere. În plus, cei care aplică aceste tratamente ar trebui să știe că rezultatele vor dura destul timp. Drept urmare, este indicat să fiţi bine informați și să începeţi cu o tehnică mai puțin invazivă și reversibilă.
 

Dacă scopul este să aveți buze pline, colorate și moi, puteți începe cu exfolierea pielii. În mod obișnuit, faceți acest lucru pe restul feței, dar evitați întotdeauna gura. În acest caz, nu se folosesc aceleași produse. Prin exfolierea buzelor, veți ajuta la eliminarea celulelor moarte și, în același timp, veți stimula circulația sângelui în zonă. Cum se prepară un scrub de casă? Simplu, dintr-o lingură de miere şi una de zahăr. Combinați mierea și zahărul pentru a forma un amestec lipicios. Puneți puțin pe degete, întindeți-l pe buze şi frecați cu mișcări circulare toată gura. Clătiți cu apă caldă zona şi uscați cu un prosop moale, după care hidratați cu balsam. Repetați procedura o dată sau de două ori pe lună.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Iulie 2014
Stire din Sănătate : Buzele, tratate cu bicarbonat?
Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai buze frumoase
Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
Stire din Cetățenești : Ai grijă de sănătatea buzelor tale
Pagina a fost generata in 0.5211 secunde