Concurs Caravana "Alcohelp" vine pe litoral

307

Articole recomandate

Alianța pentru Lupta Împotriva Alcoolismului și Toxicomaniilor (ALIAT), principala organizație non-guvernamentală din România care oferă servicii în domeniul adicțiilor, începe, astăzi, Caravana Alcohelp în 11 orașe din țară.
Lansat în noiembrie 2009 de către ALIAT, www. alcohelp.ro este primul centru on-line de consiliere și inter-venție de tip e-health adresat persoanelor cu un consum problematic de alcool.
Conceput de specialiști în sănătate mintală și de experți în ameliorarea și tratamentul problemelor cauzate de consumul abuziv de alcool, www.alcohelp.ro reprezintă un instrument gratuit de pre-venție, intervenție și orien-tare către servicii specializate, ușor de folosit, care garantează confidențialitatea și anonimatul celor care îl accesează.
În prezent, la opt luni de la lansarea www.alcohelp.ro, platforma numără aproxima-tiv 800 de utilizatori activi și este vizitată de peste 3.000 de utilizatori pe lună.
"Caravana "Alcohelp" va ajunge, în următoarele zile, în 11 orașe importante din țară, inclusiv pe litoral - București, Ploiești, Târgoviște, Miercurea Ciuc, Târgu Secuiesc, Iași, Vaslui, Arad, Vama Veche, Mamaia. În fiecare oraș vor fi instalate corturi, iar voluntarii ALIAT vor împărți materiale informative despre platforma www. alcohelp.ro, vor oferi consi-liere celor interesați și vor pune la dispoziția vizitatorilor un chestionar audit prin care aceștia își pot determina gradul de periculozitate al consumului de alcool.
Caravana "Alcohelp" se va afla la Târgoviște pe 30 iunie, Vama Veche - 24 iulie, Mamaia - 25 iulie, Miercurea Ciuc - 28 august, Târgu Secuiesc - 29 august, Iași - 4 septembrie, Vaslui - 5 septembrie, Timișoara - 18 septembrie, Arad - 19 septembrie, Ploiești - 25 septembrie, București - 26 septembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.673 secunde