Numărul femeilor băutoare de alcool s-a dublat

295
Numărul femeilor băutoare de alcool s-a dublat - 1ae6d832e61922335167a47f41211a30.jpg

Articole de la același autor

Numărul femeilor care obișnuiesc să consume băuturi alcoolice în nopțile de distracție s-a dublat în ultimii 20 de ani. Însă, după prea multe nopți de party, în afară de afecțiunile serioase care pot fi cauzate de abuzul de alcool, cum ar fi distrugerea ficatului, femeile se pot alege și cu alte probleme de sănătate.
Muzica mult prea tare din cluburi poate cauza probleme permanente cu auzul și chiar cu corzile vocale. De asemenea, obiceiul de a încheia noaptea sau, mai bine zis, dimineața, cu mâncare fast-food poate avea ca rezultat afecțiuni cardiace. Unde mai punem că lipsa de inhibiții, care apare adesea atunci când consumă prea multe cocktail-uri alcoolice, le face vulnerabile la contactarea unei boli cu transmitere sexuală.
Și pagubele nopților de distracție nu sunt numai interne. Băutura favorizează apariția ridurilor, coafurile atent realizate pot traumatiza firul de păr, subțiindu-l și antrenând căderea lui, iar moda tocurilor de 12 deformează picioarele.
Expertul britanic în sănătate, dr. Roger Henderson explică: "Dacă sunteți o petrecăreață, daunele pe termen lung nu vor întârzia să apară. Afecțiuni ale auzului și corzilor vocale, încheieturi și tendoane distruse. În plus, nu este o coincidență că numărul femeilor tinere care prezintă afecțiuni ale ficatului, legate de consumul de alcool, a explodat în ultimii ani. Și nu uitați bolile cu transmitere sexuală, care pot cauza chiar infertilitate. Este un preț cam mare pentru o noapte de distracție".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4992 secunde