Care sunt cele mai timpurii semne de demență. La ce trebuie să vă așteptați

689
Care sunt cele mai timpurii semne de demență. La ce trebuie să vă așteptați - dementa-1688046615.jpg

Articole de la același autor

Indiferent de vârstă, un diagnostic de demență poate fi o experiență incredibil de grea nu doar pentru cel care suferă, ci și pentru oamenii care îi sunt aproape. Este o afecțiune degenerativă care tinde să afecteze încet funcțiile creierului și ale corpului, agravându-se în timp. Din păcate, susțin specialiștii, boala poate fi greu de identificat la început, deoarece multe dintre aceste semne pot fi confundate cu fenomenul natural al îmbătrânirii. Semnele precoce ale demenței includ dificultăți în urma unei conversații, dificultăți de concentrare și pierderi de memorie, dar care pot fi confundate cu semne normale ale îmbătrânirii, cum ar fi pierderea auzului și uitarea.

Medicii spun că cele mai timpurii șase semne de demență sunt următoarele: pierderea memoriei, dificultate de concentrare, vă este greu să faceți față sarcinilor zilnice, cum ar fi confuzia în privința restului la cumpărături. Apoi vă străduiți să urmăriți o conversație, sunteți confuz cu privire la timp și loc, și pot interveni schimbări de dispoziție.

Pe măsură ce demența progresează în timp, și simptomele se pot agrava. Cazurile mai avansate de demență pot duce la următoarele simptome: probleme de comunicare, probleme de mobilitate. Unii oameni devin mai puțin capabili să se deplaseze fără ajutor, au probleme de comportament, devin agitate, deprimate, agresive sau anxioase. În plus, pot suferi de incontinență urinară sau intestinală sau pot avea probleme cu apetitul și pierderea în greutate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5484 secunde