Cât de bună pentru îmbăiere este apa de la Mangalia

536
Cât de bună pentru îmbăiere este apa de la Mangalia - apaimbaiere-1339524615.jpg
Cei de la Direcția de Sănătate Publică Județeană Constanța au analizat în laborator, săptămâna trecută, calitatea apei de îmbăiere din 23 de puncte de colectare situate în sudul litoralului românesc. Monitorizarea apei se realizează aproape săptămânal în fiecare vară cu scopul de a asigura condițiile de siguranță pentru turiștii care își petrec concediul în stațiunile de la malul Mării Negre.
Astfel, în data de 05 iunie, inspectorii DSPJ au recoltat și analizat apa din stațiunea Olimp și au stabilit că apa de la Pescărie și din zona de protocol este excelentă, iar cea din piscina Oltenia este bună. În stațiunea Neptun, apa de la terasa Ibiza a fost catalogată drept bună. În Jupiter, cei de la DSPJ au stabilit că apa este excelentă la braseria Delfinul, la complex Cometa și la hotelul California, în timp ce la hotel Capitol apa este bună. În continuare, apa din toate cele trei puncte de recoltare din stațiunea Cap Aurora este excelentă. Este vorba despre restaurantul Pescăresc și hotelurile Opal și Onix.
În stațiunea Venus, apa este bună la restaurantul Calipso și la hotelul Silvia. În schimb, apa este excelentă la hotelul Afrodita, Perla Venusului, bufetul Adriana și pe cordonul Venus Saturn 2, la Actetis. Direcția de Sănătate Publică Județeană Con-stanța a mai anunțat că și apa din Mangalia, Saturn și Vama Veche este excelentă pentru îmbăiere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Iunie 2012
Stire din Eveniment : Dispăruți de acasă
Pagina a fost generata in 0.7052 secunde