Prof. dr. Octavian Unc, medic chirurg:

"Ceaiurile nu te vindecă de cancer, mergi la medic!"

481
Te-ai palpat la sâni și ai descoperit un nodul? Nu te panica, dar nici nu te culca pe o ureche. Cancerul de sân este o formă de neoplasm ce se vindecă, cu condiția să se meargă la medic din vreme, când boala este în fazele incipiente și, cel mai important, să fie urmate sfaturile specialiștilor. 

Prof. dr. Octavian Unc, medic primar chirurgie, atrage atenția că neoplasmul de sân nu este tratat de medici de o singură specialitate. 

"Este o afecțiune în tratarea căreia este necesar un tratament complex, din perspectiva mai multor specialități: chirurgie, oncologie, endocrinologie, ginecologie, radiologie. Femeile care simt ceva la sân să meargă la un medic, nu contează ce specialitate, dar să meargă", a atras atenția specialistul. 

Dar, cel mai important, femeile nu trebuie să se lase influențate de tratamentele empirice. "Este un gest criminal să-i spui unei femei să nu meargă la medic, ci să bea ceai de coada elefantului pentru că se va vindeca. Gen Monica Tatoiu. Am întâlnit femei cu tumori incredibile, care au povestit că s-au tratat cu fel de fel de tratamente empirice, convinse că este mai bine așa. Este incredibil!", a subliniat medicul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3289 secunde