Centrul de Înfrumusețare Silhouette te ajută să slăbești gratuit

995
În cursul săptămânii trecute, Centrul de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette a lansat, la Constanța, campania "Slăbește primele 2 kilograme gratuit!".

Reprezentanții centrului i-au informat pe cei prezenți la Cafe d’Art, în data de 17 mai, că, în cadrul campaniei, se poate înscrie orice client Silhouette, vechi sau nou, care achiziționează două pachete de servicii.

"Silhouette vă ajută gratuit să slăbiți primele două kilograme", au spus cei de la centrul de înfrumusețare.

La lansarea campaniei, constănțenii au aflat mai multe despre ofertă chiar de la Lili Țicu, directorul general al Centrelor de Slăbit și În-frumusețare Silhouette, care a precizat că obiectivul proiectului este cunoașterea clientelor din Constanța, pre-cum și a nevoilor și așteptărilor lor. Precizăm că Lili Țicu este trainer internațional și informator mondial în domeniul frumuseții, dar și director tehnic al Academiei de Frumusețe din Paris.

"În centrele noastre, veți găsi produse de top, îmbinate cu tehnologie de vârf, personal calificat la standarde înalte și pregătit în permanență, kinetoterapeuți și medici extrem de bine pregătiți", a spus Lili Țicu.

Printre serviciile oferite de Silhouette, se numără tratamentele corporale și faciale, tratamentele de remodelare, împachetările cu alge sau biostimularea.

Cei prezenți la evenimentul de săptămâna trecută au putut participa și la o tombolă, cu premii constând în pachete de servicii în valoare de până la 200 de euro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Martie 2012
Stire din Sănătate : Cum putem să ne remodelăm corpul
Pagina a fost generata in 0.798 secunde