Simte-te bine în pielea ta de sărbători. Centrul Silhouette vine cu oferte tentante

1348
Mai este puțin timp până la Crăciun și Revelion și asemenea evenimente așteptate cu mare drag de toată lumea trebuie să le găsească pregătite pe doamne, domnișoare, dar și domni. Este un motiv numai bun pentru a mai da câteva kilograme jos acum, pe ultima sută de metri, pentru un tratament facial sau pur și simplu pentru câteva ore de răsfăț. Centrul Silhouette din Constanța vine cu oferte tentante, așa cum de altfel se întâmplă de la începutul lunii, atât pentru clienții fideli, cât și pentru cei noi. De exemplu, un program de trei zile consecutive, ideal înainte de Crăciun sau Revelion, costă 876 de lei. Acesta include o împachetare cu alge Thalassalgo, biostimulare Futura, detoxifiere prin presoterapie, masaj, tratament facial cu flash make-up, gomaj și bronzare, dar și manichiură. Un alt exemplu, câte două ședințe de tratament pe bază de oxigen pentru față și corp, dar și două ședințe de biostimulare Futura, așadar șase ședințe, costă acum, în luna cadourilor, 792 de lei.

v v v

13 decembrie a fost ziua cu unele dintre cele mai bune oferte din această lună la Silhouette: produse și tratamente speciale cu discount de până la 50%, pachete, seturi cadou la prețuri speciale, vouchere cadou pentru cei dragi, consiliere de make up - cum să te machiezi de sărbători - și sesiune de make up cu produse Kryolan. Surprizele continuă însă. Centrul Silhouette de la Constanța vă așteaptă cu cele mai frumoase idei de cadouri: tratamente cu aparatură și produse cosmetice de ultimă tehnologie, de întreținere la domiciliu, din branduri ca Guinot, Babor, Academie sau LPG, la prețuri speciale.

v v v

Reprezentanții Silhouette spun însă că fiecare pachet de tratament pe care îl pot oferi este personalizat, în funcție de dorințele clienților, de bugetul lor, dar cel mai important, în funcție de recomandarea medicilor din centru. Fiecare poate avea numite contraindicații, așadar obligatoriu se face diagnosticarea facială și corporală. Un alt aspect, de asemenea foarte important, este acela că fiecare client este monitorizat pe parcursul tratamentului pentru ca, în funcție de rezultate, acesta să poată fi adaptat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Prima strigare pentru vacanța de Paște
Pagina a fost generata in 0.3874 secunde