Dr. Vlad Tica, noul vicepreședinte al Asociației Europene a Medicilor de Spital

925
1
Dr. Vlad Tica, noul vicepreședinte al Asociației Europene a Medicilor de Spital - vladtica-1337518145.jpg
Dr. Vlad Tica, reprezentantul Colegiului Medicilor din România, a fost ales, sâmbătă, în funcția de vicepreședinte al Asociației Europene a Medicilor de Spital (AEMH). Decizia a fost luată în cadrul Adunării Generale a acestei organizații, care a avut loc la Varna, în perioada 17 - 19 mai.

Potrivit unui comunicat de presă al Colegiului Medicilor din România, președintele AEMH a rămas în continuare dr. Joao Deus, din Portugalia, iar vicepreședinți sunt dr. Thomas Ziling, din Suedia, dr. Mikulas Buzgo, din Slovacia, și dr. Vlad Tica, din Constanța (România).

"Pentru mine, ca medic de spital, este extrem de importantă implicarea într-o astfel de asociație. Printre prioritățile AEMH se numără autonomia, autoreglementarea și autoguvernarea corpului medical, pregătirea în specialitate și formarea profesională continuă. AEMH face parte din cele mai importante asociații medicale din Europa", a precizat dr. Vlad Tica în comunicatul CMR.

Menționăm că Asociația Europeană a Medicilor de Spital este o organizație profesională care are ca scop principal îmbunătățirea tuturor aspectelor legate de condițiile din spitalele din Europa. 

Comentează știrea

Fost client
24 mai 2012
tica

la citi copii a scos prematur domnul doctor si arecazuri de malpraxis este intr-adevar o surpriza. Imi pare rau TICA ca nu ti-am facut plingere penala acum citiva ani in urma ptr ca mi-ai nenorocit copilul mintind despre termenul de nastere ,as fi scapat si pe altii de dureri de cap inclusiv pe doamna care i-ai retezat vezica anul trecut . Ai in spate o groaza de esecuri si nu sunt lucruri care se pot reface asa.." cu piese de schimb" ...sunt oameni macelarule!!!!!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Noiembrie 2011
Stire din Sănătate : Medicii români trebuie protejați
Pagina a fost generata in 0.3134 secunde