Cine este noul director al Sanatoriului Balnear Techirghiol

809
4
Cine este noul director al Sanatoriului Balnear Techirghiol - cineestenouldirector3-1411495205.jpg

Articole de la același autor

După ce, săptămânile trecute, l-a demis pe Vasilică Rusu de la șefia Sanatoriului Balnear Techirghiol, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, l-a numit în funcția de manager pe Alexandru Georgescu, fost director general la CEC Constanța și Tulcea. 


Se pare că ministrul a ales un om din exterior, un bun manager, după cum se recomandă însuși noul director. Acesta s-a declarat foarte încântat de decizia neașteptată a ministrului. "Am găsit aici un colectiv foarte bine pregătit, respectat la nivel internațional. Nu îmi doresc să îmi aduc altă echipă, vom lucra împreună în continuare. Pentru mine este un vis împlinit. Am previzionat și m-am pregătit între timp pentru acest post. Sunt profesional bun la gestiunea de criză, găsesc soluții pentru orice problemă", s-a prezentat Alexandru Georgescu.  Recunoaște că, deocamdată, nu este foarte la curent cu situația și problemele sanatoriului, dar urmează să le afle și să stabilească un plan de management. 


"Sunt setat pe performanță, pe soluții. Deocamdată, ne vom axa pe creșterea calității serviciilor de cazare și de hrană, pentru că cele medicale sunt la standarde înalte. Vrem să stabilim costuri dife-rențiate, să aducem pacienți noi, atât din țară, cât și din străinătate. Deocamdată, vom lucra cu soluții ce pot fi aplicate la orice organizație, iar un plan concret de management vom avea într-o lună-două", a mai adăugat noul director al Sanatoriului Balnear Techirghiol. 


Pentru a se familiariza mai repede cu problemele unității sanitare, Alexandru Georgescu este sprijinit de directorul medical al unității sanitare, Valentina Elena Ionescu, cea care a asigurat interimatul după suspendarea din funcție a lui Vasilică Rusu. 


Comentează știrea

un cititor
24 septembrie 2014
nu cred

Numai după cum îi stă cravata aia la gât eu nu am încredere în el. Vechiul nod triunghiular "italienesc" nu merge cu pliul de dedesubt care e din altă parte. Vasilică Rusu știa bine cum să facă lucrurile să meargă în Sanatoriu deoarece este crescut acolo de multă vreme și știe și personalul și "obiceiurile". O să vă rugați de el să se întoarcă. După cum ați înțeles băiatul ăsta nu știe nimic dar o să învețe...

gabi
24 septembrie 2014
director

Georgescu a fost director la CEC si a lasat un portofoliu cu o gramada de credite neperformante date in special tiganilor din piata Chiliei si mai are si renumele de " mare crai" Presupun ca fost numit ca sa sifoneze repede niste bani care urmeaza sa-i primeasca de la minister. Nici Vasilica nu a stat prea bine , a fost pus de conservatori sau unpr-isti , dar prima lui grija cand a venit pe functie a fost sa goleasca conturile sanatoriului , 2 mil eur cred , adunati pe timp de criza.

zoe
9 octombrie 2014
pila ministrului

vai de salariatii de acolo. daca pina acum Sanatoriul a mers acest imfatuat sigur il duce la faliment. o tine numai in sedinte pentru a intelege pe e lume se afla dar ameninta personalul in acelas timp. Oamenii sunt timorati, isi cauta alte locuri de munca, altii au deisionat deja. mai nou vrea sa schimbe centrala termica pe PELETI!!! pai o institutie care are ca mijloc de tratament namolul incalzit si apa de lac incalzite se poate folosi de o astfel de centrala? o fi el tulcean ca si ministrul sanatatii dar este total rupt de realitatea unei institutii sanitare bugetare.

Alina
12 decembrie 2014
Apropo de comentariile de mai sus

"Nu vei ajunge niciodata la destinatie daca te opresti sa arunci cu pietre in fiecare caine care latra la tine." (Winston Churchill).

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4574 secunde