CJAS: "Cardul național de sănătate va fi distribuit prin poștă"

266
CJAS:

Articole de la același autor

Cardurile naționale de sănătate vor fi distribuite prin poștă fiecărui asigurat constănțean. Cardul va fi distribuit la domiciliul asiguratului și predat titularului pe baza actului de identitate. După două prezentări la domiciliul asiguratului, dovedite pe bază de document justificativ, operatorul de servicii poștale va preda cardul național casei de asigurări de sănătate de care aparține asiguratul. 


"Distribuția cardurilor naționale se va realiza prin servicii poștale de operatorul de servicii care va fi desemnat câștigător prin procedura de licitație publică, în urma căreia se va încheia un acord-cadru pe următorii patru ani pentru distribuirea unui număr estimat de peste 13 mi-lioane de carduri. Valoarea estimată a acordului-cadru este de 37,5 milioane de lei fără TVA.


CNAS a demarat luna aceasta un proiect-pilot de testare a cardului național pentru pacienții aflați în servicii de dializă. Astfel, furnizorii privați de servicii medicale de dializă au încheiat acte adiționale cu CJAS și urmează ca de săptămâna viitoare să deruleze acest proiect.


Furnizorii de servicii medicale de dializă le vor activa la prima pre-zentare a acestora la centrul de dializă", a explicat purtătorul de cuvânt al CJAS Constanța, Laura Maxim.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5527 secunde