Colegiul Medicilor și-a votat reprezentanții în Consiliul Județean

1333
Peste 450 de medici s-au prezentat, la sfârșitul săptămânii trecute, la vot în cadrul alegerilor de la Colegiul Medicilor Constanța, pentru mandatul 2012-2016. Membrii colegiului au afișat, sâmbătă noapte, rezultatele pe pagina oficială de internet a CMR.

Potrivit președintelui Colegiului Medicilor Constanța, dr. Gabriela Dascăl, numărarea voturilor s-a încheiat în jurul orei 2 și 50 de minute. Astfel, au fost aleși 19 membri pentru Consiliul Județean, 16 medici pentru a reprezenta Constanța în Adunarea Generală Națională a Colegiului Medicilor din România și trei cenzori.

Rezultatele și restul documentelor privind desfășurarea celui de-al doilea tur de scrutin au fost înaintate către Comisia Electorală Centrală, pentru validarea alegerilor.

"Contestațiile împotriva rezulta-tului alegerilor se fac și se depun la Comisia Electorală Locală, în termen de 48 ore de la afișarea rezultatelor votării. După acest termen, rezultatele vor rămâne definitive și se va întruni comisia nou aleasă pentru alegerea Biroului Executiv al CMR", a precizat dr. Gabriela Dascăl. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Noiembrie 2011
Stire din Sănătate : Medicii români trebuie protejați
Pagina a fost generata in 0.443 secunde