Concurs Brainaxy Clinic-dr. conf. univ. dr. Any Axelerad vă oferă mai multe premii

7431
1
Concurs. Brainaxy Clinic-dr. conf. univ. dr. Any Axelerad vă oferă mai multe premii - concursbrain1717590942-1717591611.jpg
Sănătatea este mai importantă decât toate. Tocmai de aceea, zilele următoare, Cuget liber și Brainaxy Clinic din Constanța, cu sediul pe strada Andrei Mureșanu nr. 8, coordonată de conf. univ. dr. Any Axelerad vă invită să participați la un concurs, în urma căruia aveți posibilitatea de a câștiga mai multe premii.


Ce puteți câștiga?


1. O consultație la conf. univ. dr. Axelerad Any, specialist neurolog de top, care va evalua starea voastră de sănătate și vă va recomanda cele mai eficiente tratamente.


2. CINCI ședințe de terapie personalizate, în funcție de recomandările medicale. Puteți alege dintre următoarele terapii: Neurofeedback- o metodă inovatoare ce utilizează tehnologia pentru a îmbunătăți funcționarea creierului, ideală pentru diverse afecțiuni neurologice și cognitive.


Stimulare magnetică transcraniană- o terapie non-invazivă ce utilizează câmpuri magnetice pentru a stimula anumite regiuni ale creierului, eficientă în tratarea depresiei, anxietății și altor tulburări neurologice.


3. CINCI ședințe de recuperare medicală, care includ masaj, kinetoterapie, Tecar și proceduri electrice, menite să îmbunătățească mobilitatea, să reducă durerea și să accelereze procesul de vindecare.


Cum participi?


Tot ce trebuie să faceţi este să participaţi la concursul nostru, care se va desfăşura pe pagina de Facebook a cotidianului „Cuget Liber”.


1) Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani (împlinită la data extragerii).


2) Tăguiește cinci prieteni într-un comentariu la postarea care anunță concursul pe contul https://www.facebook.com/cugetliber și dă share acestei postări care anunţă concursul.


3) Poți lăsa mai multe comentarii, dar cu prieteni diferiți etichetați (obligatoriu cu cont de Facebook).
Extragerea se va realiza pe data de 12 iunie și vor intra în concurs doar cei care au respectat toate condițiile. Alegerea câştigătorilor va fi realizată prin intermediul random.org. Aceştia vor fi anunțați pe pagina de Facebook a ziarului Cuget Liber (https://www.facebook.com/cugetliber).


Premiile vor fi ridicate pe 13 iunie de la sediul Cuget Liber.


Comentează știrea

Itu Ana
12 iunie

A fost internat la dânsa, și n-am venit în 8 zile, nici măcar 3 minute sa stea de vorbă cu mine.Cum e posibil?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3439 secunde