CONSTANȚA / Aveți nevoie de un medic? Iată unde puteți merge la o consultație GRATUITĂ!

212
1
CONSTANȚA / Aveți nevoie de un medic? Iată unde puteți merge la o consultație GRATUITĂ! - 28maiconsultatiigratuiteisisflor-1369741113.jpg
Românii s-au obișnuit să-și ignore problemele de sănătate până când nu mai suportă durerile. Motivul: costurile ridicate ale analizelor, consultațiilor și medicamentelor. 


În prezent, constănțenii au posibilitatea să fie consultați GRATUIT de specialiștii din mai multe domenii. Consultațiile se acordă în cadrul Centrului multifuncțional Flora și sunt pe specialitățile: reumatologie, neurologie, medicină internă și gastroenterologie, cardiologie, chirurgie generală, ortopedie, ORL și ginecologie. 


Tot ce le trebuie constănțenilor este o programare în prealabil. Mai multe detalii obțineți la numerele de telefon 0374/911.000, 0769/ 077.077, 0754/ 227.060.


Situat în stațiunea Mamaia, la parterul hotelului Flora, Centrul multifuncțional asigură urgențe non-stop, consultații și tratamente gratuite. Totodată, pentru pacienții care necesită spitalizare de zi există 22 de saloane, fiecare cu un singur pat, TV, internet și grup sanitar propriu. Centrul este prevăzut și cu un salon pentru persoane cu dizabilități și un departament de terapie intensivă.




Comentează știrea

laur
28 mai 2013
minciuni

nu este gratuit. cu bilet d trimitere tot am platit 30 lei . GRATUIT=FARA PLATA. ridicam minciuna la rang de arta. este o clinica ca toate celelalte clinici

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3392 secunde